ana radišić podcast - donna vekić - 2020.

Donna Vekić gošća posljednjeg podcasta Ane Radišić u 2020. godini

Od prvog dana ljeta, kada je prvi podcast ugledao svjetla dana, do danas, Ana Radišić je ugostila gotovo 30 inspirativnih ljudi, a godinu završava emisijom u koju joj dolazi Donna Vekić, jedna od najboljih hrvatskih tenisačica, koja je ujedno i na listi top 20 svjetskih tenisačica.

“Jedino mi je obitelj iznad tenisa, ona je uvijek na prvom mjestu”, otvoreno je priznala 24-godišnja Osječanka koja je od 12. godine trenirala u Londonu i od tada 80 posto vremena provede na putu. Bez roditelja, kaže, ne bi uspjela, a tata joj je i danas menadžer i kako Donna kaže: “On zna što ja želim, čak i onda kada ja ne znam što želim.”

U Hrvatsku je pa tako i u nebeski podcast studio kod Ane Radišić stigla je iz Monaka, kako bi blagdane provela s obitelji nakon čega putuje u Australiju na Australian Open. Donna je priznala i da joj je godina zbog koronavirusa bila iznimno teška, a povratak na tenis terene bez publike joj je bio ogroman šok.

„Nakon zadnjeg turnira sam otišla na detox sedam dana sama, u planine u Španjolskoj. Bilo mi je super, uspjela sam se resetirati i odmoriti. Sada sam završila sa sedam tjedana priprema i osjećam se spremno, jedva čekam mečeve“, kaže Donna koja vrijeme u Osijeku provodi s obitelji kako bi nadoknadila sve propušteno, ali i kako bi uživala u slavonskim delicijama.

Donna Vekić je Ani otkrila da je velika zaljubljenica u prirodu

Obožava i zalaske sunca jer je opuštaju. Uživa u mirisnim svijećama, ali isto tako obožava i tipične ženske stvari poput odlaska frizeru. Često i na turnirima na slobodan dan ode “na frizuru”. “Kulen je uvijek tu, bez toga ne ide. A kada dođem od ujne tražim da mi napravi lazanje jer mi je to ostalo u sjećanju, mada sam ih morala naučiti i sama raditi jer sve manje i manje idem kući”, otkriva kroz smijeh. Donna Vekić je ove godine pokrenula tenis egzibiciju u Osijeku na kojem su sudjelovali brojni tenisači, a i ponosna je ambasadorica Osječko – baranjske županije te po svijetu rado priča o ljepotama Hrvatske.

Donni se znalo događati da svoju tenisku torbu jednostavno – zaboravi! “Jednom je nepovratno ostala u vlaku. Jednom sam je ostavila u busu, ali je tata trčao za busom i na kraju je torbu našao. A od poraza se dižem čokoladom. Par sati nakon poraza budem loše volje, ali sutradan nastavljam dalje”, dodala je Donna. Ona u 2021. godini svima pa tako i sebi, želi najviše zdravlja.

Ana Radišić i u 2021.godini nastavlja sa svojim podcastima

A njih svake nedjelje u 19 sati pratite na njezinom YouTube kanalu te na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja i Deezera, donose inspirativne priče inspirativnih ljudi.

“2020. godina je svima bila nevjerojatna. Iskoristila sam priliku i pokrenula podcast, čime sam htjela potaknuti i druge da vide prilike koje im se nude. Zahvalna sam svim svojim sugovornicima koji su meni prvoj velika inspiracija, a vjerujem i svima onima koji gledaju moj podcast. Donna za kraj godine! Pa može li ljepše? Mlada, uspješna sportašica koja je primjer inspiracije na djelu. Biti među top 20 u nečemu na svijetu je jako velika stvar. Uz sve to ostala je prizemna, jednostavna osoba koja njeguje tradicionalne vrijednosti i ne zaboravlja otkud potječe. Počašćena sam što je bila moja gošća”, rekla je Ana Radišić.

Video: Ana Radišić Podcast #28 – Donna Vekić inspirativno

Tagged