dominik lučić - duša za nju - 2021.

Dominik Lučić otpjevao najljepšu pjesmu Olivera Dragojevića “Duša za nju”

Dominik Lučić, mladi hrvatski kantautor i producent nastavlja niz sjajnih obrada koje objavljuje na svom Youtube kanalu. Nakon uspješne suradnje s popularnom pjevačicom ZSA ZSA na poznatoj duhovnoj pjesmi Dubine, Dominik oduševljava solo obradom.

S pjesmom “Duša za nju” upoznala me moja žena kojoj je to najdraža Oliverova pjesma pa je zato njoj i posvećujem, kaže Dominik koji je ovu pjesmu otpjevao svojoj ženi i na vjenčanju.

Pjesma govori o ljubavi koja nikad ne odustaje. Živimo u vremenu u kojem brzo možemo izgubiti nadu, ali glazba ima snagu ponovo nas vratiti na pravi put. Osim snimanja i skladanja nastupa s brojnim estradnim umjetnicima.

Kao i prijašnje obrade, predivnu Oliverovu pjesmu Duša za nju sam je snimio, aranžirao i producirao. Za sjajan video spot pobrinuo se Filip Bašić iz DOKU FILMS video produkcije, a spot je sniman u predivnom prostoru koje je ustupilo Pučko otvoreno učilište Križevci.

Dominik u svojim obradama želi da ljudi osjete iskrenost, pronađu mir i obnove nadu

A baš se takav osjećaj budi i u samom Dominiku kad sjedne za klavir i krene pjevati.

“Pri aranžiranju obrada vodim se mišlju kako mogu prikazati pjesmu koja je mene dotaknula, u novom svjetlu. Želja mi je svaki mjesec objaviti novu obradu, a u spotovima zabilježiti divne kutke Lijepe naše“, kaže Dominik.

Video spot: Duša Za Nju – Dominik Lučić (Oliver Dragojević Cover)

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -