dominik lučić i marko kutlić - kao košuta - 2021.

Dominik Lučić i Marko Kutlić predstavljaju obradu pjesme “Kao Košuta”

Dominik Lučić, mladi hrvatski kantautor i producent i popularni muški vokal Marko Kutlić obradili su kršćansku pjesmu “Kao Košuta”. Time Lučić nastavlja niz pjesama koje su dio projekta #CoveromPoHrvatskoj kojeg realizira u suradnji s Filipom Bašićem. Cilj projekta je predstaviti poznate duhovne i zabavne pjesme u novom ruhu, pritom promovirajući divne kutke Lijepe naše.

Spot za pjesmu “Kao Košuta” sniman je u Rastokama. To prelijepo, ali nerazvikano mjesto Dominik je zapazio prolazeći kroz Slunj. “Znao sam da ću jednog dana tu snimiti spot. Htio sam pokazati ljudima kako lijepu i netaknutu prirodu imamo”, rekao je Dominik Lučić.

S obzirom na njihovo dugogodišnje prijateljstvo i suradnju, poziv Marku Kutliću za gostovanje na ovoj obradi bio je lak izbor. Naime, ovo nije prvi put da mladi glazbenici surađuju. Lučić je skladao i aranžirao pjesmu Vjerujem Ti koja se našla na Markovom albumu prvijencu.

Dominik Lučić ističe kako njih dvojica planiraju ostvariti još pokoju glazbenu suradnju. Ostaje za vidjeti što nam ovaj kreativni autorski dvojac priprema u budućnosti. Pjesma Kao Košuta predstavljena je javnosti na sam Uskrs. “Nalazimo se u teškom vremenu, ali Uskrs je simbol novog početka. Pjevajući ovu pjesmu osjetili smo neopisiv mir, stoga nam je želja prenijeti taj osjećaj svim slušateljima u ovo blagdansko vrijeme”, dodao je Dominik. O njemu više doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Dominik Lučić i Marko Kutlić – Kao Košuta – Martin J. Nystrom Cover

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -