domagoj šimek - delegate your bones straight into the loam - 2021.

Domagoj Šimek predstavlja novi singl “Delegate Your Bones Straight Into The Loam”

Svestrani talentirani glazbenik Domagoj Šimek predstavlja novi singl “Delegate Your Bones Straight Into The Loam”. Pjesma je nastala u suradnji s njegovim bendom, a neočekivani odmak od intimne akustike stavlja nas na korak bliže njegovom drugom studijskom uratku.

Drugi singl “Delegate Your Bones Straight Into The Loam” krasi snažna simbolika koju prate teški riffovi, a singl upotpunjuju bogate prateće vokalne dionice i mantrična ritam sekcija. Ukratko, u pjesmi se stvara atmosfera kojoj je lako pridružiti postapokaliptične asocijacije.


Glazbu i tekst potpisuju Domagoj Šimek i Nenad Gajić, a na aranžmanu su radili uz Domagoja i Nenada i Hrvoje Baudoin, Mark Mrakovčić i Leonard Klaić. Dodajmo da je Leonard napravio miks i master, dok je za snimanje i montažu videospota zaslužan je Marko Nemec.

Singl “Delegate Your Bones Straight Into The Loam” objavljen je za etiketu Dostava Zvuka

Domagoj Šimek već skoro dva desetljeća snažno oblikuje domaću alternativnu scenu. Njegov rad pamtimo kroz bendove She Loves Pablo i Muscle Tribe of Danger and Excellence, ali i samostalnim radom. 2018. godine objavio je prvi album Atlas On My Hoof.

EP-em iz 2020. Wash You All, The Best In Life s Arijanom Škapurom čvrsto se upisao u stranice domaće kantautorske scene. Death Threats From Future Self, prošlogodišnji, četvrti album She Loves Pabla, kritika je pozicionirala visoko na svim važnijim ljestvicama najboljih izdanja godine. Više o Domagoju doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Domagoj Šimek – Delegate Your Bones Straight Into The Loam

Tagged