žanamari - stigma i tabu - 2019

Djevojka iz susjedstva u kaosu tabua – Žanamari ima novu pjesmu i spot “Stigma i tabu”

Dugo najavljivana pjesma i spot Žanamari Stigma i tabu napokon su vani! Video je objavljen na njezinom službenom YouTube kanalu “zanamarimusic” i oduševio obožavatelje, koji su putem Instagrama gotovo sudjelovali u procesu stvaranja pjesme i spota te pružili pjevačici veliku podršku dok se oporavljala od dugotrajne kronične upale sinusa i čekala trenutak kad može snimiti novi singl.

“Sam Bog zna koliko sam kava popila dok sam dočekala da završim ovu pjesmu i video! Znaaam, nije Božićna! Uvijek ispada da sam protiv struje, što i jesam, al’ kad radim mjuzu to mora biti kad to mjuza i okolnosti odrede. Znači apsolutno – Go with the flow! Nikakvi rokovi, nikakvi planovi, samo kad osjetim, daj mi da istresem taj moment u pjesmu… Stigma se dogodila početkom godine, tabu isto… pa nek ova godina završi sa  #STIGMAITABU”, rekla je Žanamari.

Tekst pjesme je napisala sama Žanamari, melodiju i produkciju je kao i uvijek radila u suradnji sa suprugom Mariom Perčićem, a o kakvim točno tabuima pjeva, Žanamari je ostavila slušateljima da otkriju sami: “Ne volim ‘prepričavati’ tekstove svojih pjesama jer je poanta baš u tome da svatko protumači iz svoje perspektive. Tabu je nešto zabranjeno, a stigma božanski biljeg. A kad se to dvoje spoji u jedno nastaje kaos. O tome je moja nova pjesma.”

“Iako je naziv pjesme pomalo kontroverzan, u spotu ćete me vidjeti u ‘girl next door’ izdanju. Maki i ja smo zabrijali na vintage zvukove, što ćete čuti u produkciji i melodiji pjesme, pa smo odlučili da i spot prati tu atmosferu. Mood spota bih mogla nazvati Princ of Bel Air, jer ima street elemente, retro stil snimanja i animacija, a jedna od lokacija snimanja je bila i naš glazbeni studio. Osim djevojke iz susjedstva u videu se pojavljuje i dečko iz susjedstva, ali doslovno! Glumac u spotu je moj susjed Ivan Čobrnić, mladi karizmatični dečko koji voli skejt i glazbu, a zovemo ga mladi Gandy jer izgledom podsjeća na mix Davida Gandyja i Jeremy Meeksa popularnog pod nadimkom Prison Bae. Dokaz da je moj Dalmacija hood metropola za sebe i da imamo kvalitetnu i talentiranu ekipu u svakom pogledu. Ovdje ću spomenuti i svog hair artista Borisa Vukoju iz Salona SOHO te moje cure iz Beauty Salona Selfie koji su moj vječni beauty tim pa tako i na ovom spotu”, otkrila je Žanamari o novom spotu.

Ključne riječi (tagovi): - - -