denis goldin ft. rob hazen - someone else - 2021.

Denis Goldin i Rob Hazen predstavljaju plesnu poslasticu “Someone Else”

Denis Goldin i Rob Hazen izbacili su svoju novi zajednički projekt – novu pjesmu “Someone Else”. Ovo je prava moderna i plesna pjesma, a to su samo neki od pridjeva kojima se može opisati ova sjajna nova suradnja. “Suradnja s Rob Hazenom traje već godinama, a ovo nam je šesti zajednički singl. On je čekao par godina u ladici pravi trenutak i pravi edit, no na kraju odlučio sam napraviti više verzija i stilova” rekao je Denis.

“Tako imamo ‘Back to 2017.’ edit koji je ujedno i prva verzija i vraća nas u vrijeme velikih festivala. Tu je i ‘Club Edit’ namijenjen za clubing scenu koja zapravo miruje u doba pandemije koronavirusa… A za kraj treća i najsvježija verzija je ‘Radio Edit’ inspirirana modernim/trendy stilom ‘Slap House’. Za ovaj edit sam siguran da će naći svoje mjesto u radijskom eteru. Ovom pjesmom htio sam dati izbor slušateljima da ovisno o raspoloženju odaberu svoju verziju na streaming platformama”, dodao je Denis Goldin. Više o Denisu doznajte na njegovoj Facebook stranici.

“Apsolutno volim surađivati s Denisom Goldinom. Napravili smo nekoliko suradnji u prošlosti i sve su mi bile istovremeno drage i zahtjevne kao skladatelju i pjevaču. Ova najnovija suradnja nije iznimka. Krenuli smo raditi na pjesmi prije dosta vremena. Nakon što sam poslao moju završnu vokalnu datoteku, Denis je rekreirao pjesmu dajući joj zaista jedinstven glas koji savršeno upotpunjuje raspoloženje i melodiju. On je baš talentirani skladatelj i producent, jako sam sretan kako je pjesma ispala”, dodao je Rob Hazen. Roba možete pratiti na njegovoj Facebook stranici.

Video: Denis Goldin ft. Rob Hazen – Someone Else (Radio Edit)

Ključne riječi (tagovi): - - - -