deni kozić - eko gorivo - 2019.

Deni Kožić, kantautor i bivši gitarist Pipsa, predstavlja pjesmu “Eko gorivo”

Poznati zagrebački kantautor i gitarist Deni Kožić svoj impresivni glazbeni put započeo je još sredinom osamdesetih godina. Zadnjih godina je uplovio i u solo vode te sad u svom pop-rock duhu predstavlja novi ljetni singl. Deni je svoj otisak ostavio je i u bendovima Pips, Chips & Videoclips i Psihomodo Pop, a zatim je odlučio započeti karijeru kao kantautor.

2014. godine objavio je svoj prvi singl “Nasukan”, koji su slušatelji, ali i glazbeni kritičari dočekali s pohvalama. Do danas je izašlo još šest singlova, a sada nas vodi na novo glazbeno putovanje. Predstavlja nam pjesmu “Eko Gorivo”.


Eko Gorivo je road trip love song. Vozačko – ljubavna priča koja jasno izražava težnju za slobodom i za ljubljenom osobom. Kada shvatite da, iako naizgled napuštate svoj grad i prijatelje, ustvari se vraćate svojoj ljubavi s kojom ostajete. Pjesma ima zanimljiv aranžman i atmosferu a refren će vas potaknuti na ples! Idealna je za slušanje u vožnji”, kaže Deni Kožić, kojeg možda najviše pamte kad je krajem 80-e plesao na vrhu nebodera glavnog zagrebačkog trga svirajući gitaru u spotu Dobre vibracije Jure Stublića i grupe Film.

U pjesmi Eko Gorivo sudjelovali su: Deni na električnoj gitari, Tin Ostreš na bubnjevima i perkusijama, bas i električnoj gitari te sintesajzeru. Ivan Arnold odsvirao je klavijature, stings te otpjevao prateći vokal. Deni potpisuje tekst i glazbu, a Tin Ostreš aranžman, dok je za produkciju i mastering zaslužan Ivan Božanić. Za odličan video spot zaslužan je Doringo. Više o Deniju doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Deni Kožić – Eko gorivo

Tagged