retro pop bend demode - 2020.

Demode, retro pop bend, našao se usred ljubavne dileme u novom singlu “Znaš li?”

DEMODE je retro pop sastav u formatu koji je na našim područjima zanemaren ili čak pomalo i zaboravljen. No, trendovi se vraćaju. Možda ne uvijek u formi u kojoj su bili za svojih zlatnih godina, ali ipak pronalaze pukotine kroz koje se u nekoj svježoj varijanti vrate na scenu. Svojim zvukom, melodijama i tekstovima DEMODE vuče na nešto što ste već čuli, ali ipak pronalazi načina da bude novo i uzbudljivo.


Svi smo se našli u situaciji da nakon ljeta toliko ostanemo pod dojmom neke osobe. I kasnije jednostavno ne možemo prestati razmišljati o njoj… Drama tih trenutaka ponekad zna biti i opasna, pogotovo za one “slabijih živaca”. Momci iz grupe Demode sa svojim novim singlom Znaš li? donose jednu razigranu, ali trezvenu perspektivu u toj ljubavnoj dilemi i poručuju “znam da je opasno voljeti, ali ne želim ti odoljeti”.

Prikladan videospot za pjesmu prikazuje downhill skatera u Komiži na otoku Visu. A on, uz sve opasnosti takvog spusta, ipak ne može odoljeti adrenalinu vožnje po prekrasnom krajoliku Lijepe naše. Tekst i glazbu potpisuje Filip Horvat (Poncije #pncj), a video vizual je osmislio i snimio Mario Mlakar. Sastav čine Jakov Horvatić (vokal), Ruben Horvat (trombon, klavijature i programiranje), David Mesarić (gitara), Kaleb Smrtić (bas) i Jošua Smrtić (bubanj). Više o ovom retro-pop satavu doznajte na njihovom Facebook profilu.

Video: Demode – Znaš li?

Tagged