retro pop bend demode - 2020

Demode, retro pop bend, našao se usred ljubavne dileme u novom singlu “Znaš li?”

Svi smo se našli u situaciji da nakon ljeta toliko ostanemo pod dojmom neke osobe da jednostavno ne možemo prestati razmišljati o njoj. Drama tih trenutaka ponekad zna biti i opasna, pogotovo za one slabijih živaca. Momci iz benda Demode sa svojim novim singlom “Znaš li?” donose jednu razigranu, ali trezvenu perspektivu u toj ljubavnoj dilemi – “znam da je opasno voljeti, ali ne želim ti odoljeti”. Prikladan video spot za pjesmu prikazuje downhill skatera u Komiži na otoku Visu koji uz sve opasnosti takvog spusta ipak ne želi odoljeti adrenalinu vožnje po prekrasnom krajoliku Lijepe naše. Tekst i glazbu potpisuje Filip Horvat (Poncije #pncj), a video vizual je osmislio i snimio Mario Mlakar.

DEMODE je retro pop sastav u formatu koji je na našim područjima zanemaren ili čak pomalo i zaboravljen. No, trendovi se vraćaju. Možda ne uvijek u formi u kojoj su bili za svojih zlatnih godina, ali ipak pronalaze pukotine kroz koje se u nekoj svježoj varijanti vrate na scenu. Svojim zvukom, melodijama i tekstovima DEMODE vuče na nešto što ste već čuli, ali ipak pronalazi načina da bude novo i uzbudljivo.

Sastav čine Jakov Horvatić (vokal), Ruben Horvat (trombon, klavijature i programiranje), David Mesarić (gitara), Kaleb Smrtić (bas) i Jošua Smrtić (bubanj).


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - -

2 thoughts on “Demode, retro pop bend, našao se usred ljubavne dileme u novom singlu “Znaš li?”

Comments are closed.