čuvari galaksije 3 :: guardians of the galaxy vol. 3 :: 2023.

Čuvari galaksije: Volume 3 dolazi u zagrebačka kina početkom svibnja 2023. godine – pogledajte novi trailer!

Studio Marvel i James Gunn predstavljaju novi trailer i plakat filma “Čuvari galaksije: Volume 3”. Dodajmo da je ovo ujedno i posljednji film u čuvenoj filmskoj SF franšizi “Čuvari galaksije”! A u trećem dijelu ove trilogije naša voljena banda vodi miran život na Knowhereu. No, neće proći previše vremena prije nego što im život poremeti Rocketova burna prošlost. A tada će Peter Quill, koji još uvijek tuguje za Gamorom, morati ponovno okupiti svoj tim i naći se u još opasnoj misiji spašavanja Rocketovog života. Jer ako misija ne uspije, doći će do kraja Čuvara galaksije kakve poznajemo…


U Čuvarima galaksije: Volume 3 glume Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan i Pom Klementieff. A tu su i Vin Diesel kao Groot i Bradley Cooper kao Rocket, Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter i Maria Bakalova.

James Gunn je redatelj i scenarist, Kevin Feige je producent, a izvršni producenti su Louis D’Esposit, Victoria Alons, Nikolas Korda, Sara Smith i Simon Hatt. I dodajmo, SF film Čuvari galaksije: Volume 3 stiže u kino dvorane diljem Hrvatske u četvrtak, 4. svibnja 2023. godine i to u distribuciji Blitza. A sve dodatne informacije o ovom filmu možete doznati na mrežnim stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Čuvari galaksije: Volume 3 – Guardians of the Galaxy Vol. 3

Tagged