guardians of the galaxy volume 3 | čuvari galaksije volume 3 | marvel studios

Čuvari galaksije 3 imaju najjače otvaranje ove godine te najjače otvaranje istoimene franšize u Hrvatskoj!

Veliko finale Marvelove franšize “Čuvari galaksije: Volume 3” koji je u distribuciji Blitz filma s prikazivanjem krenuo prije nekoliko dana, točnije, u srijedu, 3. svibnja 2023. godine i već je ostvario odličnu gledanost u kinima. Tako Čuvari galaksije 3 imaju najuspješnije otvaranje 2023. godine te najjače otvaranje istoimene franšize u Hrvatskoj! Film je proteklog vikenda, uključujući i pretpremijerni dan otvaranja, pogledao čak 15.271 gledatelj, sa zaradom od 109.279 eura na kino blagajnama.


Nažalost, ovo je posljednji put da će gledatelji uživati u pustolovinama Čuvara u izdanju u kakvom su se navikli gledati ih. Ujedno, ovo je posljednji nastavak u popularnoj trilogiji koju je režirao redatelj i scenarist James Gunn. No, velika prednost najnovijih Čuvara galaksije je to što ga mnogi prozivaju najboljim Marvelovim filmom u zadnje vrijeme. Od gledatelja je dobio ocjenu A na CinemaScoreu, na Rotten Tomatoesu ima visokih 81%, dok IMDB bilježi ocjenu čak 8.4/10. Tako da je za očekivati da će i u narednim danima publika hrliti u zagrebačke kino dvorane.

Film Čuvari galaksije: Volume 3 preporučamo gledati u najprestižnijim formatima, a oni su IMAX 3D, 4DX i RealD 3D. Film je pun iznenađenja i drži publiku neprestano u napetosti. Spaja duboke emocije, redateljevu posebnu vrstu humora, kinematografsku umjetnost i trenutke prepune akcije. A sve to dovodi do ishoda koji nitko neće očekivati… Samo napominjemo – ponesite maramice! U glavnim ulogama gledamo Chrisa Pratta kao Stara-Lorda, Zoe Saldañu kao Gamoru, Bradleyja Coopera kao Rocketa, Davea Bautistu kao Draxa, Vina Diesela kao Groota, Karen Gillan kao Nebulu, Pom Klementieff kao Mantis, Seana Gunna kao Kraglina te Elizabeth Debicki kao Ayeshu.

VIDEO TRAILER: Marvel Studios’ Guardians of the Galaxy Volume 3 | Čuvari galaksije Volume 3 | Trailer #2 – 2023.

Tagged