como bluff - kazoo - 2022.

Como Bluff, nova tročlana snaga domaćeg alternativnog rocka, predstavlja singl “Kazoo”

Nova snaga domaćeg alternativnog rocka, tročlani bend Como Bluff, predstavlja novi singl “Kazoo”. Ova pjesma je ujedno i najava drugog EP izdanja čiji je izlazak planiran tijekom ožujka 2022. godine. “Kazoo” nas svojim radiofoničnim melodijama uvodi u zvuk novog EP-a, naslanjajući se na glavna obilježja idola rock zvuka 90-ih. Como Bluff stvaraju glazbu koja se nalazi na ivici između stonera, grungea i brit rocka, dok svoj glavni adut bend čuva za live nastupe.


Glazba i tekst djelo su Mire Kadijevića, a na aranžmanu je radio cijeli bend s producentom Bornom Mijolovićem. Singl su snimili Miro i Borna, a produkciju, mix i master potpisuje Borna Mijolović samostalno. Videospot je snimio Igor Ilić iz Studija DIV u prostoru KunstTeatra. Scenarij za njega osmislio je Luka Jambrošić, za osvjetljenje se pobrinuo Mario Okun, a montaža je pripala Ivanu Bujeviću.

Podsjetimo, ovaj tročlani bend koji svira alternativni rock publici se predstavio 2020. godine singlom Cannibal Snake. Ubrzo nakon njega objavili su i svoj debitantski EP Como Bluff za Dostavu Zvuka. 2021. godinu bend je posvetio koncertnim aktivnostima i radu na novom EP izdanju koje će ugledati svjetlo dana krajem ožujka 2022. godine. Više o ovom alt rock bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Como Bluff – Kazoo

Tagged