chantal design zagreb - barbara kotarski - 2020.

Chantal Design modnom kolekcijom sugerira što odjenuti za ljetnu sezonu

Modna dizajnerica Josipa Guja, vlasnica mladog modnog brenda “Chantal Design”, predstavila je novu kolekciju za ljeto 2020. godine. Ova kolekcija će svim zaljubljenicama u modu dati odgovor na dva pitanja. Doznat ćete što odjenuti za novu ljetnu sezonu i što ponijeti sa sobom na odmor kako bi bile spremne za sve vruće izazove.

Bez obzira hoćete li provesti ljeto na vrućem gradskom asfaltu ili negdje uz obalu, novi odjevni komadi iz kolekcije Chantal Desing idealni su za sve prohtjeve. Kolekcija kojom dominiraju lepršave haljine, košuljice te neizostavne it majice s jastučićima, napravljena je od najfinijeg pamuka. A on je nosiv u svim prigodama – od odlaska na posao i kavu pa sve do nezaboravnog noćnog izlaska.


Kolekcija je snimljena na ulicama Grada Zagreba. Pred fotoobjektivom iskusnog Borisa Matakovića zasjali su prekrasni modeli Sara Siladji i Barbara Kotarski. A njihovu prirodnu ljepotu dodatno je naglasio nježni make up Ivane Vukšić. Cijelu kolekciju Josipe Guje i njezinog modnog brenda Chantal Design možete pogledati na službenoj Facebook stranici.

Tagged