CKIM - popis programa za školsku godinu 2019./2020.

Centar za kulturu Maksimir – upisi na radionice i tečajeve u školskoj godini 2019./2020.

Želite li glumiti, plesati, svirati, crtati, pjevati ili sve to zajedno? Upišite se u radionice i tečajeve Centra za kulturu i informacije Maksimir (Švarcova 18) u novoj školskoj godini 2019./2020.!

Radionice i tečajevi u Centru za kulturu i informacije Maksimir organizirani su za sve dobne skupine, od najmlađih do onih nešto starijih, tijekom cijele školske godine, gdje ćete moći pod stručnim vodstvom iskusnih pedagoga naučiti pjevati, glumiti, plesati, crtati i slikati.

Za sve dodatne informacije posjetite internetsku stranicu CKIM ili se javite direktno na mail adresu jadranka.kerin@gmail.com.

Na kraju ljeta – lutkarska radionica

Pozivamo vas na Lutkarsku radionicu i pričaonicu bajki u CKIM!

Kada i gdje? – od ponedjeljka, 2. rujna do petka, 6. rujna 2019. godine, od 10 do 12.30 sati, u Centru za kulturu i informacije Maksimir.

Kako i do kada se prijavljuje? – zainteresirani za program prijavljuju se na e-mail jadranka.kerin@gmail.com do petka, 30. kolovoza 2019. godine. U prijavi navesti sljedeće podatke: ime, prezime, dob svakog sudionika, telefonski broj.

Djeca od pet do sedam godina u radionicu se uključuju zajedno s roditeljima (mamom, tatom, bakom ili djedom). Starija djeca i odrasli rade pojedinačno ili skupno.

Broj sudionika je ograničen – do 20, a program je za sudionike besplatan (program je financiran sredstvima Gradskog ureda za kulturu).

Za lutkarski izraz zainteresirana djeca, a i odrasli na početku rada lutkarske radionice izabiru (pojedinačno i skupno) njima najzanimljiviju kratku narodnu ili autorsku priču (basnu, legendu) za koju izrađuju lutke koje animiraju u lutkarskoj igri ili slikaju mjesta radnje za slikopriču.

Radionica započinje izborom najzanimljivije kratke priče (narodne ili autorske), a nastavlja se kreacijom i izradom te animacijom likova lutaka za lutkarsku igru ili slikanjem mjesta / vremena radnje za slikopriču. Program Na kraju ljeta završava javnom prezentacijom i razgovorom o viđenom programu sudionika i gledatelja.

Program Na kraju ljeta – lutkarska radionica poticajan je za one sudionike koji žele nastaviti rad u amaterskoj lutkarskoj družini, a posebno je prihvatljiv za nastavak rada u mješovim grupama odraslih i djece, zainteresiranih za priče pričane i igrane lutkarskim izražajnim sredstvima.

Počeli su upisi novih članova za dječji zbor CKIM-a / zbor mladih CKIM-a

Centar za kulturu i informacije Maksimir pokrenuo je u listopadu 2016. godine novi program – zbor za djecu uzrasta od 7 do 15 godina i zbor mladih, uzrasta od 15 do 20 godina.

Rad u zboru obuhvaća usvajanje zborske vokalne tehnike i savladavanje glazbene pismenosti. Djeca koja se upišu u zbor rade po uzoru na poznate zborove Beča, Moskve i St. Peterburga te surađuju s renomiranim hrvatskim stručnjacima.

Repertoar zbora je klasična, duhovna i suvremena glazba, a održavanje audicija za upis je ponedjeljkom i četvrtkom od 18 do 19 sati.

Pridružite se! Broj upisa novih članova je ograničen, a program je besplatan.

Voditeljica zbora je prof. Galina Veličko, akademska zborska dirigentica i možete je kontaktirati za sve informacije na brojeve telefona 091 204 4218 i 091 600 1355.

Ključne riječi (tagovi): - - - -