brucifer zagreb 2018 | brucošijada fer-a

Brucifer 2018 | Održana još jedna sjajna brucošijada FER-a koju rado posjećuju i brucoši, ali i studenti viših godina

Zagrebački FER znan i kao Fakultet elektronike i računarstva, ugosio je još jedan Brucifer i to 37. po redu. A ova sjajna brucošijada FER-a održala se u nedjelju, 10. studenog 2018. godine i ugostila čak 17 izvođača na tri pozornice! Vesna Pisarović, Krešo Bengalka, Šajeta, Pero Defformero, Antenat, Ogenj, Six Pack, Petar Dundov, Belfast Food, J. R. August, Smoke Mardeljano, NLV, DJ Felver, Sfumato, Sloanwall, Sergio Lounge i Phillipe zabavljali su posjetitelje od 20 sati pa sve do jutra.

A u kino dvorani vrtjele su se projekcije za one koji su htjeli nakratko predahnuti od koncerata. Dodajmo da je KSET je pretvoren u plesni podij, a u jednoj od dvorana posjetitelji su imali priliku zaigrati kolo sreće, popričati s psihologom i glumiti u predstavi. Što drugo reći nego da je Brucifer, tj. brucošijada FER-a, najveći događaj ovog tipa u Gradu, ali i šire. A ovo je ujedno bila i sjajna uvertira za idući, 38. Brucifer 2019!

Ovaj veliki party je odavno nadmašio granice obične brucošijade. Rado ju posjećuju i brucoši i studenti viših godina, ali i oni koji su davno sjedili u školskim klupama. I upravo zbog toga i uživa epitet najpoznatije brucošijade u Hrvatskoj. Uz to BruciFer, brucošijada FER-a, specifična je po tome što se održava u prostorijama Fakulteta. A organizira ju i realizira oko 200 volontera neprofitabilne studentske udruge Saveza studenata FER-a i klub KSET (Klub Studenata ElektroTehnike). Više doznajte na mrežnim stranicama FER-a na adresi fer.unizg.hr.

Tagged