božić nam stiže :: bernarda brunović, nina kraljić, roko vušković, igor drvenkar i max hozić

Božić nam stiže – blagdanska pjesma kvarteta kojeg čine Bernarda Brunović, Nina Kraljić, Roko Vušković i Igor Drvenkar

Četvero popularnih hrvatskih pjevača, Bernarda Brunović, Nina Kraljić, Roko Vušković i Igor Drvenkar, objavljuje videospot za svoju zajedničku božićnu pjesmu “Božić nam stiže”. Novu božićnu pjesmu autora Alena Orlića i Ivana Mikulića tako izvodi četvero popularnih hrvatskih pjevača iznimnih glasovnih sposobnosti.


To su Bernarda Brunović, slijepa pjevačica koja je zadnjih nekoliko godina imala vrlo zapažene nastupe na Dori, a na Eurosongu se već predstavila i kao autorica kada je njezina pjesma 2020. predstavljala Maltu. A tu je i već slavna Nina Kraljić. Podsjetimo, ona je bila pobjednica prve sezone The Voicea u Hrvatskoj te hrvatska predstavnica na Eurosongu 2016. godine. Više o Nini doznajte na Wikipediji.

Muški dio predvodi Roko Vušković, jedan od trenutačno najizvođenijih mlađih hrvatskih pjevača, ali i diplomirani profesor glazbe, multiinstrumentalist i kantautor. Četvrti član ovog kvarteta je Igor Drvenkar, jedan od pjevača popularne HRT-ove emisije A strana. Također, trenutačno igra glavnu ulogu u popularnom mjuziklu Ljepotica i zvijer.

Ovaj Božićni videospot donosi puno svjetla i bjeline

“Uvijek se u božićnim pjesmama spominje bijeli Božić pa sam želio snimiti svijetli i bijeli spot, a to smo upravo i dobili u studiju Fotosvijet u kojem smo ga snimali. I dodat ću, oduševljen sam pozitivom i energijom dragih ljudi s kojima sam radio na ovom spotu“, rekao je Max Hozić, redatelj videospota. A oduševljenje ne kriju ni izvođači pjesme, koji svi redom ističu da je na snimanju bilo mnogo smijeha i veselja te da se to odrazilo na simpatičnost i dobru atmosferu samog videa.

Alenu Orliću i Ivanu Mikuliću je ovo već treća godina zaredom da su pripremili božićnu pjesmu skupine izvođača. Naime, prošle godine objavili su pjesmu Božić nas raduje u izvedbi Božićnih 6. Podsjetimo, tada su pjevali Zdenka KovačičekGelato SistersMinea, Pamela RamljakGoran Bošković i David Danijel. A pretprošle, 2020. godine pripremili su pjesmu Božić povezuje u izvedbi Božićnih 16! A oni su Zorica Kondža, Azzurro, Marko Kutlić, Neda Parmać, Bojan Jambrošić, Nikolina Tomljanović, Alen Đuras, Igor Drvenkar, Nina Kraljić, Max Hozić, Kristina Boban, Mario Roth, Marko Vukes, Mihael Bogčev, Sabrina Hebiri i Mateo Mikulić.

Autorski dvojac Ivan Mikulić i Alen Orlić ističe da im je poseban užitak stvarati vesele božićne pjesme koje pršte pozitivnom energijom i u njima okupljati najkvalitetnije pjevače hrvatske glazbene scene. Jer zahvaljujući tome šire taj pozitivni božićni duh… Ovogodišnjom božićnom pjesmom Božić nam stiže Alen i Ivan ne misle završiti s time. Već ove godine pripremaju još neka glazbena iznenađenja, a u budućnosti planiraju objaviti i božićni album.

VIDEO: Bernarda, Nina, Roko i Igor – Božić nam stiže

Tagged