boris štok - reci mi - 2021.

Boris Štok pjesmom “Reci mi” najavljuje vinil albuma “Uvijek dio mene”

Boris Štok, inovativni riječki glazbenik, predstavlja video spot za svoj novi singl “Reci mi”. Pjesma najavljuje vinilno izdanje Borisovog drugog studijskog albuma “Uvijek dio mene”.

“Pjesma ima taj odličan retro/electro plesni groove s vrlo catchy refrenom i melodijom vokala i definitivno mi je jedna od dražih pjesama s albuma. U produkcijskom smislu, htio sam ići tragom starog Daft Punka, Robyn, Nile Rodgersa… Darko Terlević iz benda The Siids i ja zajedno potpisujemo glazbu i aranžman, a tekst je moj. Miks je radio Matej Zec”, rekao je Boris Štok.


Poznavatelji Borisovog stvaralaštva kažu da pjesma Reci mi ima potencijal postati njegov najveći hit u dosadašnjoj karijeri i kako će možda baš ona biti ta koja će privući veliku pažnju. Veliku ulogu u cjelokupnom dojmu igra i vizualna estetika pjesme koju je i ovog puta maestralno stvorila talentirana Marcella Zanki.

“Marcella je imala super ideju i lokaciju za spot i mislim da smo dobili tu vintage estetiku osamdesetih, s puno plesa i energije. Prilično sam se naskakao u spotu, skoro kao na koncertu. Spot smo snimali krajem ljeta na Hvaru u hotelu Arkada koji je inače vizualno jako zahvalan. Neki kadrovi osobno me podsjećaju na L.A. i Kaliforniju. Ovom prilikom zahvalio bih se ekipi iz hotela koji su nam velikodušno omogućili snimanje na tako lijepoj lokaciji”, dodao je Boris.

Radiofonična i melodiozna pop-glazba s albuma “Uvijek dio mene” u drugoj polovici ožujka bit će dostupna i na vinilu

“Jako me veseli što ovih dana izlazi i ploča / LP albuma “Uvijek dio mene”. To albumu daje dodatni šarm, a meni osobno veliku satisfakciju da će moja glazba zaživjeti i na vinilu”, rekao je Boris.

Dodajmo da je Uvijek dio mene nominiran za nagradu Porin u kategoriji najboljeg albuma alternativne glazbe. Više o Borisu Štoku doznajte na njegovoj mrežnoj stranici na adresi borisstok.com.

Video: Boris Štok – Reci mi

Tagged