Boris Štok / Tvornica kulture 2018.

Boris Štok održao sjajan koncert u Tvornici koji je “zapalio” sve prisutne

Gotovo puna zagrebačka Tvornica kulture još jednom je pokazala da je Boris Štok dobro odlučio krenuvši u solističke glazbene vode. Na krilima prvog samostalnog albuma “Ispod kože”, objavljenog 1. listopada 2018. godine, Boris Štok je sa svojim bendom u nešto manje od 120 minuta zapalio pozornicu i sve prisutne.

Pozitivna energija, nova Borisova glazbena estetika i visoki profesionalizam mogao se osjetiti u svakom trenutku koncerta. Kako je koncert održan u svrhu promocije albuma, Boris je, nakon otvarajuće “Jeka”, izveo sve dosadašnje uspješnice sa albuma kao što su naslovna pjesme “Ispod kože” te “Kao mi”, “Baby Baby”, ali i najnoviji singl “Dodiri”.

Te su se večeri mogle čuti i pjesme objavljene na EP izdanju Puls – Ove misli, Tišina, kao i obrada pjesme kultnog riječkog dvojca Denis & Denis Voli me još ovu noć, tijekom čije je izvedbe Boris zakoračio spretno u društvo svojih obožavatelja.

I ljubitelji Borisovog zvuka iz vremena sastava Quasarr došli su te večeri na svoje. Plesalo se i pjevalo na sav glas uz hitove Ti, Arpeggio, Iluzije, Sjene, Propaganda, no vrhunac koncerta dogodio se kada se na pozornici pojavila jedinstvena Josipa Lisac izvodivši s Borisom Ljubav, pjesmu nagrađenu Porinom za najbolju vokalnu suradnju.

Boris Štok je dove sjajne goste – Josipu Lisac, Chui i predgrupu The Siids

Uz Josipu, gosti koncerta bili su i sjajni dečki iz benda Chui, koji su sve prisutne podsjetili na pjesmu koju je kritika već uvrstila u društvo najboljih ostvarenja ove godine – Pogledaj. Koncert je završio jednako zapanjujuće kako nas je i predgrupa The Siids (projekt Stanislava Grdakovića i Darka Terlevića) uvela u središnji dio večeri, nastup Borisa Štoka. Naime, zadnje minute koncerta bile su posvećene legendarnom Davidu Bowieu kroz akustičnu i intimnu Štokovu izvedbu pjesme Space Oddity.

Zagreb je prošlog petka u novouređenoj Tvornici kulture doživio glazbenu ekstazu, prezentaciju dobrog ukusa, uvjerljivu i neiscrpnu energiju te vrhunsku proslavu lansiranja albuma Ispod kože. Publika na Borisovom domaćem terenu, u Rijeci, imat će ga priliku slušati 23. studenog 2018. godine u Pogonu kulture. Više o Borisu doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

1 thought on “Boris Štok održao sjajan koncert u Tvornici koji je “zapalio” sve prisutne

Comments are closed.