bon voyage - voli me nježno :: 2023.

Bon Voyage, pulski pop bend, vraća se na scenu s radiofoničnim i energičnim singlom “Voli me nježno”

Pulski pop sastav Bon Voyage najavio je povratak na glazbenu scenu s radiofoničnim i energičnim novim singlom “Voli me nježno”. Predvođeni karizmatičnom pjevačicom Dijanom Marić Odobašić, Bon Voyage s novim materijalom spajaju prepoznatljiv i zavodljiv zvuk s dozom čistog pop eskapizma u kojem su mnogi i sami pronašli utočište posljednjih nekoliko godina. Pjesma “Voli me nježno” objavljena za diskografsku kuću Dancing Bear nudi nam ugodan zalogaj perfekcionističkog popa obavijenog toplim i optimističnim ljubavnim porukama. A one su u pravoj kontradikciji s tmurnim siječnjom u kojeg smo zakoračili…


“Uvijek mi je bilo bitno da oko mene nisu tek dobri glabenici već prije svega prijatelji. Da je tu netko s kim je gušt surađivati, razmjenjivati ideje i mišljenja. Upravo zato je bilo poprilično jednostavno i zabavno snimiti pjesmu Voli me nježno kao i istoimeni video spot. I da dodam, na čijem smo se snimanju odlično zabavili i nasmijali. Pa čak i sami producenti i snimatelji koji su držali sve pod kontrolom”, poručila je pjevačica i autorica Dijana.

Prateći spot nastao je u jednoj ugodnoj “kućnoj atmosferi” jednog pulskog salona namještaja

A tamo su bendu za oko zapeli detalji poput ljuljačke i ogromne šalice kave, koja je većini potrebna da se razbudi. Svi ovi detalji oduševili su režisera i snimatelja Mladena Medića. On je uz svestranu pomoć fotografa Srećka Niketića uspio cjelokupnu atmosferu pretočiti u jedan veseli video uradak. I to u kojem čitav bend djeluje poput velike prijateljske obitelji. “Bon Voyage voli iznenaditi i sam sebe pa smo i ovom pjesmom to nastojali učiniti. A na publici je da ocijeni jesmo li u tome uspjeli. Uživajte!” poručuje bend.

“Pjesma je veselog karaktera i nosi je neka dobra vibra kroz cijelu stvar. Kad smo je stvarali u studiju, važno mi je bilo vidjeti ono lupkanje noge svakog člana u ritmu. Onaj lagani muving ramenima, iako s ozbiljnim licima, jer – pazi, snima se!”, dodala je Dijana napomenuvši kako su se u video spotu pridružile i dvije obiteljske prijateljice – Sanijela Bužimkić Uzelac i Larisa Škalic. Dodajmo da su se njih dvije odlično snašle u svojim ulogama, iako je Larisa odavno član benda kao prateći vokal i supruga gitariste Denisa.

Bon Voyage najavljuje i novi album

Pjesma Voli me nježno, čiju glazbu i tekst potpisuje pjevačica Dijana Marić Odobašić, snimljena je u studiju GIS u Kastvu i to pod voditeljskom palicom Mateja Zeca (Let3) i Edija Cukerića koji potpisuje aranžman. Dodajmo da je Edi već dobro poznat po mnoštvu kreativnih rješenja… A trenutnu postavu benda čine Florijan Odobašić (bas), Dijana Marić Odobašić (vokal), Denis Škalic (gitara), Vedran Bužleta (bubnjevi) i Ivan Žufić (harmonika).

Novi singl benda Bon Voyage ujedno najavljuje i izlazak njihovog prvog studijskog albuma. A bend ima brojne pjesme koje spremno čekaju da ih se čuje. Neke od prethodno otkrivenih singlova koji će se se smjestiti na nadolazećem nosaču zvuka su pjesme Prekasno te Zamijenit ću te boljim. Obje pjesme objavljene pod okriljem diskografske kuće Dancing Bear 2016. godine su oduševile radijske urednike i slušatelje uz objavljene pripadajuće video spotove. A nova etapa i novi uspjesi benda tek slijede uz predstavljanje mnoštva sjajnih noviteta. Više o pulskom pop bendu Bon Voyage doznajte na njihovoj službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Bon Voyage – Voli Me Nježno

Tagged