bluvinil - u predgrađu - 2021.

BluVinil, šibenski pop rock bend, predstavlja novi singl “U predgrađu”

Šibenski pop rock bend BluVinil predstavlja novi singl i video spot za pjesmu “U predgrađu”. Dodajmo da će se ova pjesma naći na njihovom nadolazećem drugom studijskom albumu. “U predgrađu” stiže nakon singla “Heroji” i slijedi, sada već prepoznatljivu, retro estetiku benda.


U predgrađu je drugi najavni singl našeg idućeg studijskog albuma pod nazivom Zna li itko tajnu srca? Baš kao i prošli singl Heroji, ova stvar u žanrovskom smislu kombinira disko glazbu i rock and roll. A to je zapravo i definicija našeg zvučnog identiteta. Ovim spotom zatvaramo tu jednu retro trilogiju video spotova, koja uključuje i notorne Apaše i Heroje“, poručuje BluVinil.

Bend se probio singlom “Apaši”

Možda i najbrže rastući domaći pop rock bend, BluVinil je osvojio kritiku i publiku sa singlom Apaši. Njim je zacementirao svoju poziciju u radijskom eteru, a istoimeni album prvijenac je završio na listama najboljih godišnjih albuma. Nakon što je najavni singl novog albuma Heroji nastavio put osvajanja radijskog etera diljem Hrvatske kao i streaming servisa i dok je bend ljeto obilježio odličnim nastupima uživo, BluVinil predstavlja novi singl.

I ovoga puta s bendom je na produkciji radio Antonino Šimić iz Greenwood Studija. Za video spot je zaslužan Tomislav Dugandžić s kojim BluVinil nastavlja suradnju na kreaciji vizualnog potpisa benda, koji je postao neodvojiv od onog zvučnog. U predgrađu još je jedna najava drugog albuma koji će biti obavljen za izdavačku kuću LAA. Novi pjesma BluVinila dostupna je i na svim streaming servisima. A više o ovom šibenskom bendu doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: BluVinil – U predgrađu

Tagged