blood red shoes / 2021.

Blood Red Shoes, britanski alt rock duo, otkazuje koncert u Tvornici kulture

Britanski alter rock duo Blood Red Shoes uslijed trenutne situacije s koronavirusom otkazuje nadolazeću europsku turneju. Tako se otkazuje i nastup u Tvornici kulture koji je bio planiran za utorak 15. veljače 2022. godine. No, ova odgoda je privremena pa će bend novi datum zagrebačkog koncerta objaviti uskoro. Sve do sada kupljene ulaznice vrijedit će i za novi datum kada bude poznat. Svi kojima situacija ne odgovara, povrat novca za zagrebački koncert mogu ostvariti na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene već od ponedjeljka, 10. siječnja.

“Donijeli smo tešku odluku. Otkazali smo našu nadolazeću turneju u Velikoj Britaniji, Europi i Rusiji povodom objave novog albuma zbog očitih razloga. Iskreno, ne možemo to nazvati odlukom, jer nemamo kontrolu nad ovime što se događa. Radimo na tome da objavimo nove datume turneje. Obavijestit ćemo vas čim budemo imali više informacija. Jako smo se veselili turneji i žao nam je svih koji su planirali biti s nama”, javili su iz benda.

“Naš novi album Ghosts On Tape bit će objavljen tijekom siječnja 2022. odine. Ako možete kupite ga, vrtite ga glasno i uskočite u njega! Način na koji želimo album učiniti stvarnim je da ga istovremeno podijelimo sa svima vama. Jako nam je teško što se ne možemo povezati uživo i glasno na koncertu”, poručuju Laura i Steven, dvojac koji čini Blood Red Shoes. Više o ovom engleskom alt indie rock bendu doznajte na stranicama Wikipedije.

Video: Blood Red Shoes – Misery loves company

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -