beta sudar - osinjak - 2022.

Beta Sudar predstavlja pjesmu Osinjak, moćnu baladu neobičnih stihova

Pjesma “Osinjak” koju predstavlja Beta Sudar, pjevačica snažnog vokala, već se naveliko pušta u radijskom eteru. Neuobičajeni stihovi te fraze rijetko korištene u domaćim pjesmama svrstale su je među najiščekivanije nastupe 69. Zagrebačkog festivala koji će se održati u četvrtak, 28. travnja, u City Plazi Zagreb. Obzirom da Beta ove godine debitira na tom prestižnom festivalu, uzbuđenje raste iz dana u dan…


“Posljednjih tjedana mi je baš kao u osinjaku, vlada kontrolirani kaos. Šalu na stranu, ali doista je puno posla koji treba napraviti prije samog festivala prema kojem osjećam veliko poštovanje. Snimali smo spot i to dva dana na dvije lokacije, s mojim dragim dizajnerom Nicolasom Diamaneom imam završne probe haljine koju jedva čekam pokazati, a usporedno imam svirke. Stalno sam na relaciji Valpovo – Zagreb, nedavno sam položila i vozački ispit pa su putovanja puno lakša. Veseli me što su reakcije na pjesmu sjajne, a ona se penje na top listama. Dat ću sve od sebe da u nastupu uživo s odličnim orkestrom donesem pjesmu na najbolji način”, rekla je Beta Sudar.

Upečatljiv tekst pjesme napisala je sve traženija autorica Andrea Čubrić te ga uglazbila zajedno s Predragom Martinjakom, Betinim dugogodišnjim autorom i producentom zaslužnim za dosadašnje Betine singlove koji će se zajedno s novim pjesmama naći na njenom prvom studijskom albumu čija je objava planirana za ovu godinu u izdanju Bonton Musica. Videospot u režiji Hrvoja Banića sniman je na impresivnim lokacijama kamenoloma i jezera Radlovac u Orahovici. Betu možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Video: Beta Sudar – Osinjak

Tagged