the cockblockers beograd 2020

Beogradski rock’n’roll / blues bend The Cockblockers izdao novi singl “Can’t Stop Thinking About You”

The Cockblockers je rock’n’roll / blues bend baziran u Beogradu koji je počeo sa radom 2011. godine, a osnivač benda je frontmen, gitarist i pjevač Nenad Todorović. Od samih početaka putovali su širom Srbije i Balkana, nastupali na festivalima (EXIT, Nišville Jazz Festival, Arsenal FEST, Evergreen Fest, Šumadijski BluesRock Festival…) i dijelili pozornicu sa velikanima kako srpske, tako i internacionalne rock i blues scene.

Nakon EP-a Give Me All I Want (2013), Live Sessiona (2015) i nekoliko singlova, 2017. godine objavili su debitantski album Free Your Mind koji je pobrojao odlične kritike širom regije.

The Cockblockers - Can't Stop Thinking About You - 2020

Nedavno je objavljen prvi singl sa drugog predstojećeg albuma pod nazivom Can’t Stop Thinking About You. Video produkciju potpisuje Diptych, dok je pjesma snimana u studiju Shoom Studios.

The Cockblockers nam donosi moderniji zvuk i primjetan je razvoj benda u odnosu na prvi album. Po riječima benda, prvenstveno žele upoznati publiku sa svojim novim zvukom, a zatim će krenuti i nastupi po regiji u saradnji sa Street Pulse Music agencijom.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “Beogradski rock’n’roll / blues bend The Cockblockers izdao novi singl “Can’t Stop Thinking About You”

Comments are closed.