the cockblockers beograd / 2020.

Bend The Cockblockers predstavlja singl “Can’t stop thinking about you”

The Cockblockers je rock’n’roll / blues bend baziran u Beogradu koji je počeo sa radom 2011. godine. Osnivač benda je frontmen, gitarist i pjevač Nenad Todorović. Od samih početaka putovali su diljem Srbije i Balkana, nastupali na festivalima (EXIT, Nišville Jazz Festival, Arsenal FEST, Evergreen Fest, Šumadijski BluesRock Festival…) i dijelili pozornicu sa velikanima kako srpske, tako i internacionalne rock i blues scene.

Nakon EP-a Give Me All I Want (2013.), Live Sessiona (2015.) i nekoliko singlova, 2017. godine objavili su debitantski album “Free Your Mind” koji je pobrojao odlične kritike širom regije.


The Cockblockers - Can't Stop Thinking About You - 2020

Cockblockersima je nedavno objavljen i prvi singl sa drugog predstojećeg albuma pod nazivom Can’t Stop Thinking About You. Video produkciju spota potpisuje Diptych, dok je sama pjesma snimana u studiju Shoom Studios.

The Cockblockers nam donosi moderniji zvuk i primjetan je razvoj benda u odnosu na prvi album. Po riječima benda, prvenstveno žele upoznati publiku sa svojim novim zvukom, a zatim će krenuti i nastupi po regiji u saradnji sa Street Pulse Music agencijom. Više informacija o ovom beogradskom rock – blues bendu doznajte na mrežnoj stranici na adresi thecockblockersband.com.

Video: The Cockblockers – Can’t stop thinking about You

Tagged