kids from the sky - you call them friends? - 2021.

Bend “Kids from the sky” predstavlja novi singl “You call them friends?”

Nakon što se bend “Kids from the sky” publici i kritici predstavio odvažnim EP-jem “Elementi”, oni su ponovo sa nama i donose novi singl. Ovi pioniri potpuno novog zvuka na domaćoj glazbenoj sceni pozivaju vas da zakoračite u njihovu novu eru. A ona započinje pjesmom “You call them friends?”.

To je pjesma koja govori o dvije strane. Jedna predstavlja svu podršku koju band dobiva, dok su s druge strane negativni komentari, povremeno puni mržnje. Poanta pjesme je da se i ljudi s takvim komentarima prihvate i dožive kao prijatelji”, rekao je o novoj pjesmi Teo Golub.

You call them friends? prva je u nizu pjesama nove “ljubičasto-žute” ere. Za nju band tvrdi da je to najbolja skupina pjesama koje su do sada napravili i da se vesele prezentirati ih javnosti. Osim inovativnog i originalnog zvuka, Kids from the sky svoju publiku su navikli i na besprijekornu vizualnu estetiku.

Prateći spot je, već tradicionalno, snimio Dinko Šimac, a naglasak je bio na vizualnom doživljaju i prikazu. Naime, cijela “nova era” benda stavljat će naglasak na vizualne elemente. “Cilj je bio prikazati emocije i njihovu eksploziju kroz vizualne elemente koji su ostvareni rasvjetom i dimnim bombama”, dodao je Teo. Više informacija o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Kids from the sky – You call them friends?

Ključne riječi (tagovi): - - - -