baš naš festival 2022 I barcaffe kafić - koktel od kave

Baš Naš festival i Barcaffe espresso Vas pozivaju na plato Gradec – probajte koktel od kave!

Kako rastu temperature, tako rastu i naše potrebe za druženjem, a najbolje mjesto za to je Baš Naš festival 2022 koji se održava na platou Gradec. A kada ste već tamo, najbolje je uživati uz kavu, omiljeni crni i mirisni napitak. No, uz vruće dane više ćemo uživati u lednoj kavi.

A da bi bilo zanimljivije, espresso ili latte macchiato otkrijte u posve novom ruhu. I to uz signature koktele od kave koje je za vas, u sklopu Baš Naš festivala, osmislio i pripremio poznati barmen Filip Lipnik. Dodajmo, pomagali su mu kreativni i profesionalni Barcaffè espresso baristi Matija Matijaški, Toni Matas i Marko Podbrežnički.


Majstorski pripremljene jedinstvene koktele od kave te savršeni espresso u šalici, na Baš Naš festivalu, trenutno najpopularnijoj lokaciji u gradu s najljepšim pogledom – na platou Gradec – imali su prilike probati i brojni poznati. Tu su bili Marko Petrić, Mario Valentić, Uršula Tolj, Ana Vilenica, Petra Kraljev, Adrian Pezdirc, Ana Maria Ricov, Morana Krklec i brojni drugi.

Baš Naš festival Vas poziva na koktel od kave na platou Gradec

Kava, najpopularnije piće na svijetu, idealno je u ovoj kombinaciji. Ona donosi uživanje u magičnom okusu i aromama kave te koktela koji se pripremaju na bazi čistog Barcaffè espressa, dobitnikom zlatne medalje za kvalitetu. Ekspertiza barmena i barista omogućuje vam da se u svakoj prilici možete prepustiti užitku ispijanja kave. I to uz jedinstveni doživljaj arome i kvalitete zrna koju već 50 godina nudi upravo Barcaffè.

Jedan je od nagrađivanijih brendova kave koji pruža savršen spoj fantastične arome, teksture i okusa koji mami osmijeh. Uzbudljiva aroma espressa s posebnim dodacima usavršena je prema recepturi za nezaboravne koktele s potpisom vrhunskog majstora Filipa Lipnika.

Kakvu kavu najviše vole piti? Probajte koktel od kave!

Zašto je ponekad tako teško postići idealan spoj okusa, arome i gustoće? Koliko je ritual ispijanje kave bitan? Za odgovorima na ta pitanja tragali su poznati gosti koji su se pridružili master classu s pravim koktel majstorom i baristima. A na kraju i sami su se okušali u umijeću izrade koktela od kave. Tako su neki zaslužili i diplomu te na jedan dan postali profesionalni baristi. A zabavna atmosfera na platou Gradec na Baš Naš festivalu potrajala je i duže od uobičajenog vremena za ispijanje kave.

Savršene napitke od kave i koktele u nadolazećoj ljetnoj sezoni mogu probati svi posjetitelji Baš Naš festivala i to do subote, 25. lipnja. U suradnji s Filipom Lipnikom kreirana je karta koktela koja će sigurno svakog posjetitelja privući u Barcaffè kafić s najljepšim pogledom na grad. Još kad tome dodamo dobru glazbu, ukusne streetfood zalogaje i Instagramične foto zone… Ljeto u Zagrebu ne može biti bolje! Više o ovom veselom gradskom festivalu doznajte na službenoj Facebook stranici.

Tagged