baš naš advent 2023 | trg bana jelačića zagreb

Baš Naš Advent 2023 se uz veliku gužvu, niske temperature i prvi ovosezonski snijeg, otvorio na Trgu bana Jelačića

Velika gužva, niske temperature i prvi ovosezonski snijeg dočekali su Zagrepčanke, Zagrepčane i ostale domaće i strane turiste na otvorenju omiljene adventske manifestacije Baš Naš Advent 2023! S posebnim sjajem, Baš Naš Advent uspio je i ove godine oduševiti brojne posjetitelje. I to prvi puta na novoj lokaciji – na glavnom zagrebačkom trgu – Trgu bana Jelačića. Iz godine u godinu, omiljeni zagrebački festival, okuplja sve ljubitelje i zaljubljenike. A svi oni znaju da ih na Baš Naš Adventu očekuje odličan provod, posebna gastronomska ponuda, ali i magično uređenje.

Na otvorenju adventsko-blagdanske manifestacije Baš Naš Advent se plesalo i pjevalo unatoč niskim temperaturama. No, magične prve snježne pahulje uspjele su dodatno podignuti atmosferu i raspoloženje. A ispod prekrasnog svjetlosnog svoda s brojnim crvenim kuglicama koji je već postao hit na društvenim mrežama, družila su se i uživala i brojna poznata lica i influenceri. A oni su simbolično nosili pahuljice na svojim narukvicama…

Osim sjajnog blagdanskog doživljaja, posjetitelji su istražili i mnogobrojne photo zone ovogodišnjeg Baš Naš adventa. Čarobno uređenje, kojemu se svake godine pridaje puno pažnje i ovoga je puta uspjelo nadmašiti očekivanja posjetitelja. A mnoštvo fotogeničnih kutaka ukrašenih u adventskom duhu zovu na stvaranje najljepših blagdanskih fotografija i predivnih uspomena.

Baš Naš Advent će na Trgu bana Jelačića trajati sve do nedjelje, 7. siječnja 2024. godine

Neizostavan dio za svakoga posjetitelja je i uživanje u raznovrsnoj gastro ponudi koju potpisuju poznati hrvatski chefovi Melkior Bašić i Vid Nikolić. A njihovi slasni slani i neodoljivi slatki zalogaji nikoga nisu ostavili ravnodušnim! Ukratko, sve do nedjelje, 7. siječnja 2024. godine, Baš Naš Advent zasigurno će biti jedna od najposjećenijih lokacija za druženje s prijateljima i dragim osobama.

I dodajmo, kroz prosinac 2023. godine posjetitelje očekuje čak šest koncerata poznatih izvođača. A za odličnu atmosferu svakoga dana će biti zaduženi poznati DJ-evi. Već u petak, 8. prosinca, na Baš Naš pozornicu dolazi popularna hrvatska glazbena grupa Songkillers, a u subotu, 16. prosinca, atmosferu će zagrijati Daleka obala. Sve informacije o programu i radnom vremenu dostupne su na Facebook i Instagram stranici Baš Naš festivala.

VIDEO: Advent u Zagrebu 2023

Tagged