barbie | barbie-pink vjenčanica "dovita milano"

Barbie, jedan od najiščekivanijih filmova godine, napokon došao u zagrebačka kina

U zagrebačkim kinima CineStar i Kaptol Boutique Cinema u srijedu, 19. srpnja 2023. godine, održane su pretpremijerne projekcije filma Barbie o kojem bruji cijeli svijet. A za naredne dane ulaznice i dalje nestaju jednakom brzinom! Film Barbie redatelja Grete Grewig i Noaha Baumbacha tako je napokon došao u zagrebačka kina i izazvao nezapamćen interes publike. Ali je i rasprodao sve dvorane tjednima prije prikazivanja!


Svi su se morali uvjeriti u priče o jedinstvenom prikazu Barbie koja već desetljećima oduševljava sve uzraste. Tako je na Très Chic projekciji u dvorani Kaptol Boutique Cinema u Kaptol centru Zagreb kao i na CineLady projekciji u CineStaru u Z centru Zagreb, među posjetiteljima, bili su i Jelena Veljača, Neven Ciganović, Mario Mandarić, Mia Dimšić, Mirna Maras Batinić, Antonia Čosić, Dalibor Petko te mnogi drugi.

Za Barbie, ali i Kena, svatko je čuo. A ona je od svog stvaranja, od davne 1959. godine pa sve do danas, mijenjala uloge i zanimanja. Promicala je raznolikosti i na taj način stvorila svjetsku popularnost koja nije popustila niti danas. Kako ne postoji osoba koja nije čula za Barbie, a isto tako vjerojatno da neće biti osobe koja nije pogledala ovaj film! No, ako ste ipak preozbiljni na ovakav film i vjerojatno ste muškog roda, posjetite mancave.hr. A to iskren, konkretan i dobronamjeran portal koji na život gleda iz muške perspektive. I to autentično, činjenično, a ponekad i autoironično…

Barbie možete pogledati u hrvatskim kinima od četvrtka, 20. svibnja 2023. godine

Uz fantastičnu glumačku postavu, Margot Robbie i Ryan Gosling uveli su svaku osobu u publici u nevjerojatan Barbie svijet gdje je sve moguće i u kojemu je svatko barem jednom tijekom svog života želio biti. Ostatak uistinu bogate glumačke postave predstavljaju velika hollywoodska, ali i glazbena imena. A oni su Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Nicola Coughlan, Emma Mackey, Michael Cera i brojni drugi.

Film Barbie je od četvrtka, 20. srpnja 2023. godine na redovnom programu. A tijekom vikenda – od 21. do 23. srpnja – CineStar i Kaptol Boutique Cinema pripremaju posjetiteljima nova iznenađenja! Više detalja i kinoulaznice za najiščekivaniji film godine u distribuciji Blitz filma dostupne su na blagajnama kina i online na adresi cinestarcinemas.hr.

Pretpremijerne projekcije Très Chic i CineLady projekcije u čak 11 gradova bile su rasprodane danima unaprijed

U modnom smislu, industrija ne pamti kad je neki film imao toliki utjecaj na modu kao Barbie ove, 2023. godine… Naime, boja Barbie Pink zavladala je svijetom. Ona se nalazi na svim naslovnicama prestižnih časopisa i na tjednima mode. A u skladu s trendom je i zagrebačka Très Chic pretpremijera gdje je Le Concept dizajnerice Aleksandre Dojčinović pripremio posebno modno iznenađenje izloživši očaravajući pink vjenčanicu brenda Dovita Milano.

Odabrana CineStar kina su posjetiteljicama CineLady večeri omogućili i poklone za najsretnije u suradnji s partnerima. Tako su Dukat, La Piel by Lana Jurčević, Avon, Barcaffe, Orbico, ali i Jana i Schweppes ponudili su piće dobrodošlice. Dok su se za odličnu atmosferu u CineStaru Z centar pobrinula DJ-ica Kiki B. A u kinu Kaptol Boutique Cinema bilo je zanimljivih photo kutaka i poklona partnera, dok se za plesnu atmosferu pobrinula DJ Rea! Više o filmu Barbie više doznajte na mrežnim stranicama IMDB-a.

VIDEO TRAILER: Barbie | 2023.

Tagged