barbara munjas - putem snova :: 2023.

Barbara Munjas “Putem snova” stiže na glazbeno natjecanje Dora 2023!

Barbara Munjas na krilima uspješnog prošlogodišnjeg albuma “Right Place & Right Time” novu, 2023. godinu, započinje sudjelovanjem na glazbenom natjecanju Dora. A na njemu će se uz upečatljivu i osebujnu pjesmu “Putem snova” natjecati za nastup na ovogodišnjem Eurosongu. “Nakon petnaest godina sam odlučila zatvoriti krug te se prijaviti na Doru. 2007. godine sam na Dori debitirala, doduše ne s vlastitom pjesmom, no ove godine idem sa svojom pjesmom u koju apsolutno vjerujem i na koju sam iznimno ponosna. Divan je osjećaj stajati iza onoga što predstavljaš!”, rekla je uzbuđena Barbara.

Dodajmo, pjesma Putem snova je drugačija od svega što su ona i njezin tim suradnika do sada napravili. “Pjesma govori o buđenju intuicije i slušanju vlastitog instinkta koji je tu da nas navede na pravi put za koji smo predodređeni te važnosti opreza glede toga kome ćemo na tom putu dati svoje povjerenje. Jer hoćeš-nećeš, puno je pokvarenog svijeta oko nas. A ako znamo slušati naš unutarnji glas on nas uvijek nekako upozori na takve ljude i situacije te nas navigira putem ka ostvarenju snova”, dodala je Barbara Munjas.

“Ulaganje u znanje ima važnu ulogu u razvoju tih primarnih, iskonskih, a pomalo i potisnutih vještina. Glupost je svugdje oko nas. A ona bezrezervno otupljuje ljudske umove. Čini da gubimo vezu sa samim sobom. Zato se gluposti treba othrvati znanjem”, smatra Barbara. Tekst pjesme potpisuje sama Barbara, dok su glazbu napisali ona i Alen Bernobić, koji je zaslužan i za aranžman te je odsvirao brojne dionice pjesme. “Osim nas dvoje svoj doprinos pjesmi su dali Giorgio Giacobbi na saksofonu, Paolo Jus na basu, Camilla Collet na bubnju, Cristina Lubiana na pratećem vokalu te Alan Rešidović na gitari. Marko Kalčić je zaslužan za mastering pjesme”, rekla je Barbara Munjas. O ovoj zanimljivoj kantautorici doznajte na njezinoj Facebook stranici.

VIDEO: Barbara Munjas – Putem snova

Tagged