barbara munjas - laž na laž - 2021.

Barbara Munjas iskreno govori o bliskim odnosima u pjesmi “Laž na laž”

Nakon odličnog singla “Gone back” kojim je momentalno osvojila publiku, kantautorica Barbara Munjas predstavlja svoj novi singl “Laž na laž”. U pjesmi Barbara, kako je i navikla svoju publiku, potpuno iskreno i otvoreno progovara o kompleksnosti međuljudskih odnosa. Tematika pjesme je stavljena u kontekst ljubavne priče, jer nam je tema ljubavi ipak svima bliska.

“Pjesma je nastala na samom kraju 2019. godine i vrlo brzo nakon toga je većina i snimljena, ali je tek nedavno završena, kada su se pjesmi pridružili Alen Bernobić i Goran Salvi. Trebalo joj je da malo odleži prije samog finiširanja, jer svaki period života nosi svoje boje. Da sam je završila 2019. sigurno ne bi zvučala ovako kako zvuči ovdje i sada”, rekla je Barbara Munjas.

“U periodu nastanka pjesme bila sam pod utjecajem trudničkih hormona i razmišljala sam o svačemu pa sam tako krenula u razmišljanja o odnosima i prijateljstvima koja se temelje na lažima i završila na tome da je ipak najgore to da lažete sami sebe i da živite u poricanju vaše stvarnosti”, dodala je Barbara.

Pjesma je producirana i miksana u duetu Barbare Munjas i Alena Bernobića. Mastering je napravio Marko Kalčić, a osim Barbare, na pjesmi su sudjelovali Bernobić na bas gitari i djelomično na klavijaturama te Goran Salvi koji je svirao bubanj.

Spot za pjesmu “Laž na laž” sniman je u bajkovitom krajoliku u blizini Rijeke

Video spot potpisuje Barbarina dugogodišnja suradnica Ira Tomić, a bajkoviti krajolik kod Rijeke “savršeno upotpunjuje atmosferu pjesme”. Više o Barbari doznajte na njezinoj Facebook stranici.

“Također, u posljednje vrijeme je u zraku sveopće prisutno mišljenje da je dovoljno razmišljati pozitivno da bi se stvari dogodile, naravno pozitivno razmišljanje je veliki plus, ali ipak to ne ide samo tako, treba raditi na tome da ti se dobre stvari dese ili da popraviš neki kvar u životu, jer ako pred problemom zatvorimo oči on neće nestati, tu je i dalje, postoji i radi štetu dok se mi pravimo da ga nema”, rekla je za kraj kantautorica.

Video: Barbara Munjas – Laž na laž

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -