lovely quinces I dunja ercegović I bad daughter I 2022.

Bad Daughter objavljuje novi singl “Bite Your Tongue” kojim najavljuje drugi album

Bad Daughter objavila je svoj novi singl “Bite Your Tongue” te prateći video spot. I dodajmo, ovaj singl će se naći na njenom drugom albumu. “Ova pjesma vrlo jednostavno priča o partnerima koji ne znaju kada treba zašutjeti”, poručuje Bad Daughter, znana i kao Dunja Ercegović. Ona za pjesmu “Bite Your Tongue” potpisuje tekst i glazbu, dok je za aranžman, produkciju i miks zaslužan Leonard Klaić. Mastering je odradio Filip Motovunski, a kao prateći vokal gostovala je Mateja Majerle.


Spot je sniman na promociji nagrađivanog debitantskog albuma Let Me Panic u zagrebačkom pogonu Jedinstvo. Dodajmo da su snimatelji Daniel Gjurček i Hrvoje Baudoin koji je zaslužan i za montažu dok je majstor rasvjete Andrija Santro. Video pokazuje amosferu na premijernom koncertu gdje je pjesma Bite Your Tounge premijerno izvedena, a riječ je o prvom singlu s nadolazećeg albuma. Nakon sjajnog albuma prvijenca, Bad Daughter brzo i kreativno nastavlja dalje. A novi singl uvod je u drugi album…

Dunja Ercegović je široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces

Nakon što je više od 40 domaćih urednika i novinara Let Me Panic skupno izabralo za najbolji album 2021. godine, uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album. Na Rock&Off nagradama Bad Daughter je osvojila nagrade za album godine i Pop&Off izvođača godine. I dodajmo, osvojila je i nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu.

Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, kroz projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju. Najnoviji singl Bite Your Tongue možete pronaći na svim streaming servisima, a spot pogledajte niže u tekstu. Dunju pratite putem njezine Facebook stranice.

VIDEOSPOT: Bad Daughter – Bite Your Tongue

Tagged