baby babilon - magla (ulični vandal) | 2022.

Baby Babilon, glazbeni elektro trio, predstavlja novi drugi singl “Magla (Ulični vandal)”

Baby Babilon, nova je “it” atrakcija na domaćoj glazbenoj sceni. Podsjetimo, tijekom jeseni 2021. godine bend je prodobio pažnju publike debitantskim singlom “Pitanja”. A sada svoju glazbenu priču nastavljaju intrigantnom pjesmom i zanimljivim spotom “Magla (Ulični vandal)”.

“Pjesma Magla je, kao koncept, nastala u prvom mjesecu karantene. Jednostavan demo koji je ostao u ladici, ali smo ga s vremena na vrijeme rado pjevali. Pjesma je svoj sound dobila dvije godine kasnije kada smo malo dublje ušli u materiju i pjesmu prilagodili tekstu. Magla, kao personifikacija fobije, nelagode te mračnih misli s kojima se treba nositi i na kraju pomiriti, pogurala nas je da uspostavimo odnos instrumentala i teksta”, rekla je ekipa benda Baby Babilon.

“Zahvaljujemo prije svega Petru Jankoviću na produkciji, Janu Humskom na snimanju i na kraju finalnoj montaži i naravno našoj divnoj vizažistici Tei Pavec bez koje ne bismo bili tako lijepi. Kadar su upotpunili i uljepšali i naši odlični plesači. Luka Mijalković u glavnoj je ulozi samog Magle Uličnog Vandala, a tu su i Magdalena Katić, Vanja Turić i Indi Turčinov. Isto tako želimo zahvaliti i Studentskom centru u Zagrebu što su nam omogućili snimanje na super lokaciji i da realiziramo svoju ideju”, dodali su. Više o ovom zanimljivom elektro-bendu kojeg čine Fran Colnago, Klara Fiolić i Mara Marasović doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: Baby Babilon – Magla (Ulični vandal) & Pitanja

Tagged