baby babilon ft. are we m.i. i lino rocha - indijanka - 2022.

Baby Babilon, Are We M.I. i Lino Rocha predstavlja pjesmu “Indijanka”

Baby Babilon, jedno od najintrigantnijih novih imena na glazbenoj sceni predstavlja pjesmu “Indijanka”. A u stvaranju ovog osvježavajućeg ljetnog hita udružila je snage s Are We M.I. i Linom Rochom.

“Kako to i inače biva, info ili ideja pjesme dođe nenajavljeno kao ljetna kiša. Tako je i motiv Indijanke u Egiptu došao šetnjom po placu na Kvatriću. Tekst je istog dana bio donekle gotov, a prvi demo je nastao jednog popodneva kod članova Are We M.I. kojeg čine Petra Tabula i Tin Rašpolić“, rekli su iz Baby Babilona.


“Krenuli smo sa dubokim motivima i egzotičnim zvukovima acid syntheva. Kasnije smo pod produkcijom Olega Colnaga uveli i ljetni povjetarac uz funky gitare i djeme. A on je zaokružio pjesmu da zvuči kao dan od izlaska do zalaska sunca“, dodali su.

Još jedna suradnja dogodila se iznenadno i spontano

A sve je krenulo kada ne njihov dugogodišnji prijatelj Lino Rocha pristao na projekt. Pjevač, tekstopisac, voice actor i glumac iz Venezuele, portugalskog podrijetla, odrastao je u Velikoj Britaniji. Ne samo da je pjevao, već je i napisao tekst na španjolskom. A njegova kreacija “obgrlila” je glazbeni izričaj Baby Babilona.

Video spot snimali smo na Rabu, gdje su uvjeti bili pakleni te na ulicama Zagreba pod dirigentskom palicom snimatelja i režisera Tvrtka Vidokk Barišića. Jako nam je drago da smo surađivali i sa plesačicom Dorom Sarikayom koja je spotu dala predivnu plesnu i misterioznu notu. Također se zahvaljujemo Tei Pavec na šminkanju te Leu Anđelkoviću na audio make up-u”, dodali su članovi benda. A više o bendu Baby Babilon doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Baby Babilon x Are We M.I. ft. Lino Rocha – Indijanka

Tagged