ant-man and the wasp: quantumania :: paul rudd & evangeline lilly :: 2023.

Ant Man i Wasp: Kvantumanija – Marvelovi junaci prikazani kao nikada do sada

Upoznajte likove i pogledajte novi trailer za filmski akcijski spektakl “Ant Man i Wasp: Kvantumanija”! A u njemu ćete vidjeti Marvelove junake kao nikada do sada i dodajmo, ovaj film označuje početak “faze 5” Marvelovog kinematografskog svemira. Ova dinamična avantura na velikom platnu prikazuje najmoćnijeg negativca MCU-a do sada – Kanga Osvajača!

Superjunački duo Scott Lang (Paul Rudd) i Hope van Dyne (Evangeline Lilly) vraćaju kao Ant-Man i Wasp. Zajedno s Hopeinim roditeljima Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) i Hankom Pymom (Michael Douglas), te Scottovom kćeri Cassie Lang (Kathryn Newton), obitelj se nađe u istraživanju Kvantnog kraljevstva. Ali i u interakciji s čudnim novim stvorenjima. Oni se upuštaju se u avanturu koja će gledateljima pomaknuti granice shvaćanja svemira…

Redatelj filma o Ant-Manu je Peyton Reed. Producenti filma su Kevin Feige i Stephen Broussard. Ostatak glumačke ekipe čine Jonathan Majors kao Kang, David Dastmalchian kao Veb, Katy O’Brian kao Jentorra, William Jackson Harper kao Quaz i Bill Murray kao Lord Krylar. Akcijski spektakl Ant-Man i Wasp: Kvantumanija pogledajte u svim kinima od četvrtka, 16. veljače 2023. godine u svim kinima u distribuciji Blitza. Više o Ant-Manu i tko je on uopće doznajte na Wikipediji.

VIDEO TRAILER: Ant Man and The Wasp: Quantumania | Marvel Studios | 2022

Tagged