ljupka gojić mikić - ana radišić podcast priče - 2020.

Ana Radišić u svom podcastu oduševljava svakom novom epizodom

Razgovor je jedan od najljepših momenata u ljudskom životu, pogotovo ako je vođen u ugodnom ambijentu i kad ispred vas stoji interesantna osoba, koja svakom svojom rečenicom i mišlju stvara jedno potpuno novo okruženje i razmišljanje, smatra Ana Radišić.

Razgovore pamtimo, u razgovorima se hrabrimo, ponekad i tugujemo ali ne postoji situacija koju ne možemo barem pokušati – riješiti razgovorom. Iz njega učimo, uočavamo, saznajemo, s njime dijelimo, na kraju krajeva – i volimo.


Zaštitno lice RTL Televizije, pravnica, urednica, novinarka, voditeljica, kreativna producentica, sportašica i velika zaljubljenica u prirodu te unutarnji rad na sebi, Ana Radišić sve je svoje ljubavi objedinila na jednom mjestu – u svom podcastu koji je pažljivo gradila sa svojim vrijednim suradnicima.

Prvi dan ljeta dočekala je lansiranjem svog podcasta iz udobnosti vlastitog doma, a sada nakon četiri mjeseca snimanja, druženja i upoznavanja na jedan malo drugačiji, intimniji način, svoje goste će dočekivati u novom domu. Među oblacima, izvan prostora i vremena, gdje su ona i gost u njezinoj najdražoj formi – razgovoru.

Oduvijek zaljubljena u inspiraciju, ljude koji pomiču granice, motiviraju i potiču na promjene.

“Znate ono kad tiho želite, dugo sanjate, puno radite na tome i pritom ste ambiciozni. E, to se dogodilo. Odnosno manifestiralo. Slijedila sam srce, odlučila pokazati svoje intimnije lice, biti hrabra i vjerovati. Okružila se istima. Privukla ih u svoj mikro – svijet gdje dijelimo vrijednosti i gledamo u istom smjeru. S obzirom da imam neprestanu želju za rastom i razvojem, bilo je logično da idem korak dalje i jesam u svoj drugi bezvremenski dom pun ljubavi. Da bi odsanjala ovaj san i želje pretvorila u stvarnost zaslužni su svi moji podcast kotačići – suradnici, prijatelji i veliki profesionalci”, rekla je Ana Radišić.

Upravo ta energija bila je vodilja ekipi agencije SmArt iz Osijeka i njenom kreativnom timu, koji je osmislio koncept, ideju te ručno izradio baš svaki detalj studija. Zapravo, cijeli jedan tim ljudi stoji iza Ana Radišić podcast priče i na taj način rastu svi zajedno. “S obzirom na to da se Red Light studio u kojem snimamo nalazi na Knežiji, bilo je sasvim logično da u goste dovedem curu s Knežije i nekadašnji top model, mamu, suprugu, s danas poduzetnicu, ikonu stila – Ljupku Gojić Mikić. Sinonim za jednostavnost, skromnost, prizemnost i ljubaznost”, dodala je Ana Radišić.

Ana Radišić je do sada imala čast ugostiti preko dvadeset poznatih i nepoznatih imena, različitih zanimanja, aspiracija, želja, snova…

Svima je zajedničko to – što upravo svojim životom inspiriraju. Kroz opušten razgovor, osmijehe i iskrenost, prošli smo ono što Ljupka jest danas. Ali i sve ono što nikada nije zaboravila te vrijednosti koje su njezin utemeljeni korijen.

Podcast kao forma sve veći zamah poprima i u Hrvatskoj, iako je u svijetu već godinama jedna od najpopularnijih formi konzumiranja sadržaja. Ana svoj podcast plasira na vlastitom YouTube kanalu te na audio platformama poput Apple Podcasta, Spotifyja, Deezera i sl. Ono što je najljepše od svega, podcast je nenametljiv. Vi birate kada, gdje i u kojem trenutku, koju temu i gosta želite slušati i gledati. A svake nedjelje od Ane možete očekivati novo iznenađenje u obliku nove inspiracije.

Video: Ana Radišić Podcast #22 – Gošća je Ljupka Gojić Mikić

Tagged