dekle - samo kraj tebe - 2020

Ambiciozne i razigrane “Dekle” snimile video spot za četvrti singl “Samo kraj tebe”

Nakon iznimnog uspjeha sa svojom prvom pjesmom “Od Dunava doJadrana” koja broji preko milijun pregleda, odličnim nastupom na festivalu “Šokačke pisme” u Županji s pjesmom “Dimnjačar” u suradnji s popularnim Antimonom te duetom sa kraljicom sevdaha, Hankom Paldum u pjesmi “Nitko kao majka”, ambiciozne i razigrane Dekle snimile su četvrti singl “Samo kraj tebe”. Iako će uskoro proslaviti tek godinu dana od osnutka, ove tri dame osvojile su srca mnogih obožavatelja. Stvaranjem autorskih pjesama, ali i njegovanjem zaboravljenih hitova, oduševile su mnoge ljubitelje dobre, kvalitetne i pozitivne glazbe.

Iza cijelog projekta stoji cijenjeni Ivica Plivelić Iva koji je zaslužan za tekst, glazbu, aranžman i produkciju novog singla te su Dekle snimale u njegovom studiju Tamburica.

Svi koji ga poznaju, znaju da je Ivica Plivelić uvijek korak ispred: “Nakon odličnih reakcija na prethodnu pjesmu Nitko kao majka, laganu i prepunu emocija, ideja mi je bila napraviti neku bržu i razigraniju pjesmu ali svojedobno ostati u duhu i zvuku kojeg Dekle njeguju. Kod mene je već sve planski posloženo, zapravo imamo pjesama za cijeli album, samo moramo za svaku pronaći njen trenutak.”

Video spot je opet povjeren etabliranim kreativnim snagama – ekipi foto studija Fabo. Svi kadrovi snimljeni su u Snašinim kućarima u Gradištu nedaleko Županje. Osim prekrasne lokacije, glazbenu priču ovaj put obogaćuju i glumci Živko Živković i Anamarija Mrkonjić, tamburaški sastav Sanjalice i statisti, uključujući i vlasnicu samog objekta Željku Blaževac.

“U pjesmu smo se zaljubile na drugo slušanje, ali samo zato što prvi put nismo dobro čule zbog neposlušnog zvučnika. Naš producent Ivica zaista je majstor u svom poslu i svaka njegova pjesma pronađe pjevača, tako je i ova pronašla nas. U ovim ludim danima izolacije i potresa, bile smo koncentrirane isključivo na svoj cilj i ono što nas usrećuje. Nadamo se da će ova razigrana pjesma oraspoložiti naše slušatelje i potaknuti ih na ples i veselje, bez obzira na razmak od dva metra, jer ovakve pjesme spajaju sva vesela srca”, rekle su članice Dekli.

Osim novog singla, Dekle imaju još jedan razlog za slavlje. Prvi put krasit će festivalsku pozornicu Aurea Festa, 29. kolovoza u Požegi. Novonastala situacija nije im pokvarila glazbene planove stoga krajem godine najavljuju svoj prvi album.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

2 thoughts on “Ambiciozne i razigrane “Dekle” snimile video spot za četvrti singl “Samo kraj tebe”

Comments are closed.