ivan pešut, bruno kovačić i miroslav lešić lesique - 2020

Album 9OF3 – gitaristički trio Pešut, Lesić i Kovačić predstavlja gitarsku poslasticu za kraj ljeta

Kraj ljeta donosi glazbeno iznenađenje koje će osvojiti ljubitelje zvuka gitare. Naime, gitaristi Ivan Pešut, Bruno Kovačić i Miroslav Lesić Lesique, poznata imena našeg glazbenog podneblja, udružili su snage u projektu “9OF3”. Iza njih su stotine i stotine odsviranih, skladanih i produciranih pjesama za najveća imena estrade. Osvajali su i mnoge Porine za samostalne autorske albume kao i nagrade Status za svoje gitarističko umijeće zato ne čudi da se među njima stvorila želja da snime album koji će u punom sjaju prikazati njihovu ljubav prema glazbi.

Povukli su se u idilu Gorskog Kotara, pretvorili luksuznu drvenu kuću u studio te snimili autorski instrumentalni album. Pjesme s primjesama rocka, bluesa, ali i jazza i countrya snimljene su bendovski, na starinski način uz minimalna dosnimavanja. Cijelo snimanje ovjekovječeno je i kamerama pa tako uz album imamo i Making of… dokumentarac.

Momci kreću s koncertnim promocijama albuma i filma već 25. kolovoza 2020. godine u Rijeci, na trsatskoj Gradini, u sklopu Ljeta na Gradini, a nakon toga planiraju nastupe i u svim većim gradovima u Hrvatskoj.

90f3 - ivan pešut, bruno kovačić i miroslav lešić lesique - 2020

PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - -