albina - mashup tjedna - enter zagreb - 2021.

Albina Grčić gostovala u radio emisiji “Mashup tjedna” kod Alex Milinković

Albina Grčić, ovogodišnja pobjednica Dore, gostovala je na radiju Enter Zagreb. Tako je u emisiji “Mashup tjedna” kod Alex Milinković obradila neke od najvećih svjetskih hitova. Uz to, osvrnula se i na konkurenciju na predstojećem 65. Eurosongu koji će se održati u Rotterdamu u Nizozemskoj.

“Za divno čudo, sviđaju mi se dvije balade. Što je neobično, budući da sam u totalno drugom raspoloženju ove godine i smatram da treba pobijediti brza pjesma. Moji trenutni favoriti su Švicarska i Francuska, a jako mi je dobra i Italija. Moram dodati, pjesma mi se stvarno jako svidjela, iako to nije nešto što privatno slušam”, otkrila je Albina svoje favorite.

“U svakom slučaju, zelenimo se, to je dobra vijest. Skočila nam je popularnost poprilično. Mislim da se sve više i više prepoznaje potencijal i vjerujem da možemo ostvariti dobar rezultat”, rekla je Albina. Dodala je kako kladionice ne prati svaki dan, ali ipak zna najvažnije novosti.

Više nego dobro zvučao je njezin mashup u kojem su mjesto našli Dua Lipa i Miley Cyrus s pjesmom Prisoner, Kesha i Tik Tok, Destiny’s Child i Survivor, Ariana Grande i Into You i još puno toga. A sve to je pjevala je na podlogu svoje pobjedničke pjesme Tick-Tock. Albinu možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Video: Enter Zagreb – Mashup Tjedna – Albina

Tagged