aklea neon - ljudnjak - 2021.

Aklea Neon objavila intiman spot s Kanara – otkrijte što znači “Ljudnjak”

Aklea Neon, osječka vila rime i beata, s Kanara se vratila s novim singlom “Ljudnjak” iz kojeg pršti organski bossanova zvuk i nježna ljubavna lirika. “Ljudnjak je jedini grudnjak koji još nosim. Kome nije jasno, samo neka pogleda naslovnicu singla ili video – slikovito je”, rekla je Aklea.

Ova eklektična putujuća glazbenica iza sebe ima samo pet singlova, ali već i dvije glazbene nagrade. Dobila ih je za kantautoricu i izvođačicu 2020. godine. Na Kanarskim otocima provela je nešto više od mjesec dana u umjetničkoj rezidenciji, završavajući debitantski album koji izlazi na jesen.

“Imala sam pogled na čisti ocean, vulkansku plažu i pred prozorom ćelavu palmu. U takvim prostorima čiste inspiracije lako je biti intiman sa svime što te okružuje”, priznaje Aklea. To je nekako i poruka single Ljudnjak, one male stvari koje nas u ljubavi raduju, one interne šale, slatke kao med od palme po kojem je Kanarsko otočje i poznato.

Iako je Aklea poznata po svojim videima s putovanja, novi video uradak najartističkiji je do sada

Pjesma je nastala u suradnji s Undular production iza kojeg svojim organskim zvukom stoji Viktor Volarić Horvat. Podsjetimo, on je s Akleom surađivao i na njenom debitantskom singlu Da mi je. Ostale suradnike je upoznala putem Facebook grupa za digitalne nomade i Instagrama. Art direktorica bila je Paula Kopczynski, a za snimanje je zaslužan video trojac iz Poljske – Radoslaw Furmanek, Mateusz Dembski i Radoslaw Laganowski.

Video: Aklea Neon – Ljudnjak

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -