rtv toranj sljeme zagreb | srpanj 2014.

Akcija radijskih postaja: Točno u podne Hrvatska će se ujediniti pjesmom

Udruga Hrvatski radijski forum kao članica Udruženja europskih radio postaja i HUP – Koordinacija komercijalnih radio postaja pokrenule su zajedničku akciju potpore i solidarnosti građanima Hrvatske u ovim trenucima krize uzrokovane pandemijom koronavirusa, ali i razornog potresa koji je 22. ožujka 2020. godine pogodio Zagreb. Najslušanije i najpopularnije hrvatske radijske postaje od sjevera do juga zemlje ujedinit će hrvatski radijski eter tako što će istovremeno, 23. ožujka 2020. godine, točno u podne, u znak zajedništva i nade zasvirati iste pjesme – “Moju domovinu” Band Aida i “Insieme” Tota Cutugna. Poruke ohrabrenja i snage slušamo vas – niste sami – zajedno pobjeđujemo poslat će usamljenima, izoliranima, evakuiranima, cijeloj zemlji u ovim izvanrednim okolnostima.

Radijske postaje Narodni radio, Radio Dalmacija, Antena Zagreb, Otvoreni radio, Radio Kaj, Enter Zagreb, Ultra Split, Gold FM i Extra FM na taj će način ujediniti više od dva milijuna svojih slušatelja i pjesmom im poručiti – samo zajedno možemo i hoćemo pobijediti.

Udruga Hrvatski radijski forum najmlađa je članica Udruženja europskih radio postaja koje okuplja više od 5000 komercijalnih radija u Europi.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged