achachak - lonewolf - 2021.

Achachak, stoner rock bend, singlom “Lonewolf” zatvara album “High Mountain”

Slobodan od nametnutih trendova, stoner rock bend Achachak četvrtim singlom “Lonewolf” završava poglavlje vezano uz aktualni album “High Mountain”. Podsjetimo, ovaj album je ljetos objavljen za Dostavu Zvuka i najavljuje izlazak novog studijskog izdanja početkom sljedeće godine.

“Lonewolf” je priča o hrabrim i odvažnim pojedincima koji su glasno odbili nositi breme svoje generacije. Posveta je društvenim outsiderima pojačana je masnim i usporenim riffovima i hipnotičnim recitacijama koje skrivaju snažnu poruku.

Video spot je snimljen pod redateljskom palicom benda i Rakija Crew tima. Glazbu potpisuje sam bend, a za miks i master pobrinuo se sinjski Cave Studio. Unatoč tome što je Achackak dugo bio najbolje čuvana tajna mjesta Vučipolje, vrlo brzo je postao miljenik specijaliziranih stranih medija diljem svijeta. U diskografiji broji tri EP izdanja, a to su Thick Hill, Pale Rider i Wet Grave. Bend ima i dva studijska albuma – to su At The Bottom Of The Sea i High Mountain. Kraj godine stoner rock bend Achachak obilježit će povratkom u studio i intenzivnim radom na novom albumu koji će svjetlo dana ugledati na proljeće 2022. godine. Achachak su Ante Kodžoman, Luka i Lovre Gobin, Patrik Zelenika i Milan Mijač. Više o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Achachak – Lonewolf

Tagged