4 hombres & flowery | 2021.

4 Hombres & Flowery izbacili blues posvetu ljubavi koja uvijek pobjeđuje

4 Hombres & Flowery nisu na stand-byju u doba pandemije koronavirusa. Naime, vrijeme bez festivalskih aktivnosti iskoristili su za snimanje novih pjesama pa su tako izbacili pjesmu “Moj blues”. Novi singl govori o ljubavi koja uvijek pobjeđuje, čak i kada su joj poteškoće i prepreke na putu. Glazbu za singl napisao je gitarist benda Darko Knežević, iza teksta stoji basist Mersad Pivčić, dok je za aranžman zaslužan cijeli bend. Pjesma je snimljena krajem rujna 2020. godine u studiju “Maci” u Jajcu. A tamo je i snimljen spot za ovu pjesmu.

“Sve je snimano uživo, kako to blues i traži, u studiju Maci u Jajcu. U video spotu koji su snimili naši Matt Hellyer i Niko Jukić nastojali smo vam dočarati atmosferu koja vlada u našoj maloj blues obitelji. Želimo vam u ovo ludo vrijeme donijeti malo pozitive i poslati poruku da će sve biti u redu”, rekla je Iva Ivanišević, pjevačica benda 4 Hombres & Flowery. Pjesma Moj blues izlašla je u pratnji video spota, u kojem su snimatelji uhvatili pozitivu kojom zrači ekipa iz benda dok snima nove pjesme. I dodajmo, redatelj spota je Matt Hellyer.

Više o ovom livanjskom blues bendu

4 Hombres & Flowery prvi je livanjski blues bend koji čine Iva Ivanišević (vokal), Darko Knežević (gitara), Mersad Pivčić (bas), Amel Brkić (gitara) i Budo Hajder (bubnjevi). Glazbenici su to koji su imali puno utakmica u nogama i prije no što su oformili bend. Naime, svi članovi ovog benda odradili su staž u raznim livanjskim bendovima.

A jedan od njih je bend Helios, preteča 4 Hombresa & Floweryja, iz koje su došli Iva, Darko i Mersad. Njihov glazbeni stil temelji se na glazbi blues ikona B. B. Kinga, Muddyja Watersa, Garyja Moorea te drugih velikana, a prije singla Moj blues publici su se predstavili singlom Kad te sanjam. Više informacija o ovom blues bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO SPOT: 4 Hombres & Flowery – Moj Blues

Tagged