indizajn by mirjana mikulec I 2022. I foto: darko mihalić

21. sezona emisije InDizajn s Mirjanom Mikulec vraća se na RTL u nedjelju, 20. ožujka!

InDizajn, prva i najdugovječnija emisija iz svijeta interijera na našim prostorima, predstavlja svoju 21. sezonu! Prva emisija “InDizajn by Mirjana Mikulec” emitirat će se u nedjelju, 20. ožujka 2022. godine na RTL televiziji! Dodajmo da će u subotu, 2. travnja, krenuti još jedna emisija pod kreativnom palicom Mirjane Mikulec. To je “Tražimo dom”, emisija koja se bavi vrlo bliskim svijetom nekretnina.

U svijetu dizajna, proljeće je vrijeme predstavljanja trendova i noviteta iz svijeta opreme za dom. To se najčešće idealno poklapa s navikom da baš tada krećemo u potragu za novim domom ili s (pre)uređenjem životnog prostora. Stoga i nove sezone emisija InDizajn i Tražimo dom stižu u pravi čas, donoseći pregršt inspiracije, dobrih ideja, korisnih savjeta i informacija iz svijeta interijera i tržišta nekretnina.

Mirjana Mikulec i dalje je u potrazi za novim i impresivnim prostorima

U 21. sezoni emisije InDizajn u prijepodnevnom terminu nedjeljom na RTL-u očekuju vas i atraktivni dizajnerski prostori koje potpisuje tim dizajnerice Mirjane Mikulec, ali i drugi studiji. U potrazi za novim i impresivnim prostorima, Mirjana je nastavila sa svojom ekipom posjećivati svjetske prijestolnice. Nakon Londona, New Yorka, Amsterdama, Stockholma, Lisabona i Beča, zaputila se u Pariz i pronašla četiri interijera koja donose sjajna dizajnerska i arhitektonska rješenja.

Pored domaćih i pariških interijera, gledatelje očekuju i omiljene rubrike Iznenadi me s nagradnim preuređenjima prostora. Tu su i korisni Blic savjeti te Uradi sam, u kojoj se donose ideje kako svatko može sam napraviti veliku transformaciju u svome domu. Nova sezona donosi i povratak popularne rubrike Dizajner na jedan dan. U njoj gledatelji pokazuju svoje umijeće i snalažljivost u uređenju interijera.

“Uvijek nastojimo biti bolji, aktualniji i zanimljiviji našim gledateljima. U osmišljavanju priloga nastojimo osluškivati njihove želje te ponuditi ono što ih zanima i što će im biti inspirativno. No, trudimo se pokazati i kako izgleda stvaranje interijera i od početka do kraja te ih upoznati s novitetima. Vjerujem da će i u novoj sezoni svatko pronaći i dobiti nešto korisno. I to neovisno o svome ukusu ili budžetu!”, rekla je Mirjana Mikulec.

Uz “InDizajn” uskoro na RTL dolazi i emisija o nekretninana “Tražimo dom”

Emisija Tražimo dom krenut će s prikazivanjem svoje 4. sezone tijekom jutra u subotu, 2. travnja, također na RTL televiziji. “Krenuli smo u doista neizvjesno vrijeme pandemije koronavirusa. Ali rizik i trud su nam se isplatili. Kreirali jedinstven tv format na našim prostorima. U dosadašnje tri sezone emisije Tražimo dom pokazano je 70 nekretnina te ostvareno 15 prodaja. S tom brojkom smo i više nego zadovoljni”, dodala je dizajnerica.

Emisija Tražimo dom i u novoj sezoni nastavlja pomagati gledateljima pronaći dom po njihovoj mjeri. Uz to emisija će gledatelje savjetovati o svemu što je vezano uz tržište nekretnina. Od kretanja cijena i trendova pa do toga kako preurediti nekretninu, kako bi se što uspješnije prodala. Mladi par koji traži svoju prvu nekretninu, učitelj razredne nastave i mlada obitelj, samo su neki od kandidata čije avanture ćemo pratiti u četvrtoj sezoni. Ako ste i vi u potrazi za domom iz snova, javite se na e-mail nekretnine@mmi.hr i budite dio nove sezone. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama na adresi mirjanamikulec.com.

Video: InDizajn by Mirjana Mikulec – 21. sezona kreće u nedjelju, 21. ožujka 2022. na RTL-u

Tagged