zepter therapy air ion :: maša malenica - kbc sestre milosrdnice zagreb :: 2022.

Zepter donirao pročišćivač zraka Therapy Air iON zagrebačkoj bolnici “Sestre milosrdnice”

Tvrtka Zepter Hrvatska donirala je zagrebačkom Kliničkom bolničkom centru “Sestre milosrdnice uređaj za pročišćivanje zraka Therapy Air iON. Riječ je o uređaju koji će biti od velike pomoći hitnoj ambulanti Klinike za pedijatriju i njihovom svakodnevnom radu s najmlađim pacijentima. Therapy Air iON temelji se na revolucionarnoj tehnologiji koja uništava sve bakterije i viruse. Također, svojim radom stvara vrlo čisto i sigurno okruženje u prostoru. Njegovu kvalitetu prepoznao je i Nastavni zavod za javno zdravstvo “dr. Andrija Štampar” koji je ovom uređaju dodijelio vrijedan certifikat i preporuku za korištenje u zatvorenim prostorima.


Zepter Therapy Air iON predstavlja najnoviju generaciju najučinkovitijeg sustava za pročišćavanje zraka. On za svoj rad koristi provjerenu HEPA tehnologiju za filtriranje u kombinaciji sa snagom negativnih iona. Zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i sofisticiranom dizajnu uređaja omogućava stvaranje 99,9% čistog zraka te sadrži pet filtera. To su antistatički, antibakterijski, hepa-filter, anti-alergijski i filter s aktivnim ugljikom. Tako ovaj pet-filtarski uređaj stvara oko 1.236.000 negativnih iona po kubnom centimetru, a to je jednako količini iona koju nalazimo u nekim od najzdravijih sredina na Zemlji. Osim inovativne tehnologije i visoke učinkovitosti, Zepter Therapy Air iON jednostavan je za korištenje. Ujedno on omogućava održavanje zatvorenih prostora higijenski čistima.

Uređaj za pročišćavanje zraka će unaprijediti rad Klinike za pedijatriju

“U ime zaposlenika Klinike za pedijatriju i naših bolesnika zahvaljujemo Zepteru na prepoznavanju specifičnosti pristupa djeci u Klinici za pedijatriju KBC-a Sestre milosrdnice. Ova donacija će doprinijeti kvaliteti skrbi ne samo za naše male bolesnike i njihove roditelje, već i za sve djelatnike hitne ambulante. Veseli nas mogućnost unapređenja kvalitete svakodnevnog rada uz ovaj uređaj. A dodat ću, to je i prepoznata tradicija ove klinike”, rekla je izv. prof. dr. sc. Maša Malenica, dr. med., predstojnica Poliklinike za pedijatriju Vinogradske bolnice. Informacije o KBC-u Sestre milosrdnice doznajte na mrežnim stranicama bolnice na adresi kbcsm.hr.

“Briga za dobrobit djece i mladih temeljna je odgovornost pojedinca, zajednice, ali i cijeloga društva. A kao takva treba biti u središtu svih naših aktivnosti i međusobne suradnje. Zepter Hrvatska već dugi niz godina stavlja naglasak na humanitarno djelovanje te društveno odgovorno poslovanje. Ovom donacijom uređaja za pročišćavanje zraka želimo barem malo doprinijeti potrebama KBC Sestre Milosrdnice, pogotovo hitnoj ambulanti Klinike za pedijatriju te vjerujemo da će biti od velike koristi najpotrebitijima, a to su djeca na koju smo najosjetljiviji”, rekla je Kata Pavlović, direktorica tvrtke Zepter Hrvatska. Više o tvrtci doznajte na mrežnim stranicama na adresi zepter.hr.

VIDEO: O uređaju za pročišćivanje zraka Zepter Therapy Air iON

Tagged