zaklada vatreno srce - logo 2020

Zaklada Vatreno srce – Kupite dres Vatrenih s utakmice protiv Turske!

Hrvatska nogometna reprezentacija je 2019. godine postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice, konkretno utakmice između Hrvatske i Mađarska, ustupila online aukciji u humanitarne svrhe. Tada su prikupili više od 30 tisuća eura, a Vatreni će isti primjer slijediti i u srijedu, 11. studenoga 2020. godine, netom poslije prijateljske utakmice s Turskom.

Svi hrvatski reprezentativci koji će biti u zapisniku utakmice s Turskom dat će svoje dresove s utakmice za aukciju od koje će prihod ići u Zakladu vatreno srce.


Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, a putem nje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.Dresovi će biti dostupni za ponude na online aukciji na mrežnoj stranici matchwornshirt.com/club/croatia. Svoje ponude možete davati od početka utakmice, a aukcija će završiti deset dana poslije utakmice. Početna cijena svih dresova je 89 eura, s uključenim troškom dostave bilo gdje na svijetu.

Uključite se u aukciju, podržite rad zaklade Vatreno srce i priuštite sebi ili svojim najmilijima uspomenu za cijeli život! Svaki dres imat će oznaku utakmice Turska – Hrvatska te će ga potpisati reprezentativac koji ga je nosio!

Tagged