zaklada nema predaje dinamo zagreb 2020

Zaklada Nema predaje – humanitarni rad i promocija jednakih mogućnosti

Nema predaje – službena zaklada hrvatskog nogometnog prvaka Dinama kreće s radom, a u samu zakladu moći će se uključiti svi navijači i zainteresirani pojedinci ili organizacije koje se žele baviti humanitarnim radom i promovirati jednakost i jednake mogućnosti.

GNK Dinamo već dugi niz godina uspješno provodi brojne društveno odgovorne projekte i aktivnosti čime se sustavno radi na društveno odgovornom poslovanju.

Od samostalno pokrenutih inicijativa i programa, sudjelovanja u projektima na lokalnoj i nacionalnoj razini osmišljenih od nogometnih, zdravstvenih i drugih institucija, do uključivanja u međunarodne projekte pokrenute od strane vodećih nogometnih organizacija kao što su UEFA, CAFE, ECA i drugi.

Svrha Zaklade je promicanje razvoja nogometa pružanjem potpore mladim i darovitim nogometašima, bivšim igračima, navijačima, članovima podupirateljima te pružanje pomoći osobama sa socijalnim, zdravstvenim, humanitarnim i drugim potrebama na temelju načela socijalne solidarnosti.

“Cilj zaklade je da nogomet bude pristupačan svima te da svi imaju jednake mogućnosti u nogometu i sportu. Zaklada će kroz natječaje i donacije pomagati onima kojima je to najpotrebnije, a s druge strane imat će neke nove ideje i inicijative o kojima ćemo na vrijeme obavijestiti medije i javnost”, rekla je Vlatka Peras, upraviteljica zaklade.

Područja rada zaklade “Nema predaje”

  • humanitarne aktivnosti
  • financijska i druga pomoć socijalno ugroženim osobama
  • promocija sporta i zdravog načina života
  • integracija osoba s invaliditetom u nogomet i društvo
  • suzbijanje stereotipa i diskriminacije prema bilo kojoj osnovi
  • promocija jednakosti i ravnopravnosti
  • sadržaji od značaja za klub i lokalnu zajednicu

Podržite rad zaklade

Navijači, partneri kluba i svi oni koji vole Dinamo mogu se u rad zaklade uključiti kao podupiratelji, donacijom određenih novčanih iznosa na godišnjoj razini.

Sve detalje možete pronaći na mrežnoj stranici zaklade Nema predaje na adresi zakladanemapredaje.hr.

Zaklada Nema predaje

Ključne riječi (tagovi): - - -