kako je kali došla na svijet? - personalizirana knjiga - tvornica snova - 2020

Tvornica snova, izdavački startup, donira 100% profita za potrebe Petrove bolnice

Uz snažne potrese koji su u nedjelju, 22. ožujka 2020. godine pogodili Zagreb, sve nas je potresao i prizor rodilja s novorođenim bebama ispred oštećene Petrove bolnice. Reagirati je odlučila i “Tvornica snova”, izdavački startup iz Zagreba, kako bi iskazali solidarnost u ovoj teškoj situaciji.

Na svojim društvenim mrežama objavili su kako će 100% profita od prodaje svojih personaliziranih knjiga 24. ožujka donirati za kupnju potrepština za bebe u Petrovoj bolnici.

“Napravi narudžbu na našem web shopu danas jer, koliko god velika ili mala, svaka donacija čini razliku u ovoj teškoj situaciji. Učinimo je zajedno”, objavila je Tvornica snova na svojim mrežama, uputivši poziv na akciju svojim brojnim pratiteljima.

Humanitarna akcija organizirana je u dogovoru s dr. med. Tomislavom Župićem, zamjenikom predstojnika Petrove bolnice i Đurđom Zloduh, glavnom medicinskom sestrom Petrove bolnice. Donacija će biti realizirana kupnjom tetra pelena, odjeće i ostalih potrepština za bebe, prema uputama nadležnog osoblja bolnice.

“Tema naše najpoznatije personalizirane knjige Kako sam došao na svijet? upravo je rođenje djeteta. Duboko suosjećamo sa svim novim mamama pogođenim potresom i želimo dati svoj doprinos u ovoj situaciji”, objasnila je Andrijana Majstorović, direktorica firme i autorica knjiga.

Tvornica snova inovativna je izdavačka kuća personaliziranih knjiga za djecu. Vaše dijete može postati glavni junak njihovih priča, a u svakoj od njih možete personalizirati detalje koji će knjigu učiniti baš njihovom. U ponudi trenutno imaju osam personaliziranih naslova za različite uzraste.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

1 thought on “Tvornica snova, izdavački startup, donira 100% profita za potrebe Petrove bolnice

Comments are closed.