pink ribbon projekt 2020

Mjesec borbe protiv raka dojke – priključite se projektu Pink ribbon i podržite udrugu P.I.N.K. life i Petrovu bolnicu

Tvrtka dm je s partnerima predstavila ovogodišnje izdanje projekta Pink ribbon, u sklopu kojeg će se tijekom listopada, mjeseca borbe protiv raka dojke, prikupljati sredstva za Petrovu bolnicu i rad udruge P.I.N.K. life. Tako se građani sve do 31. listopada 2020. godine u prodavaonicama dm-a mogu priključiti projektu kupnjom odabranih proizvoda dm marki “Alverde” i “Balea” te proizvoda dm-ovih partnera Melem, Olival, Biobaza, Neva 1918, Nacomi, Dove, Love Beauty and Planet, CL i Bionsen. Za svaki prodani proizvod dm će donirati jednu kunu za kupnju histeroskopa za Petrovu bolnicu te za nastavak rada udruge P.I.N.K. life.


“Pogled iz novog kuta najbolji je način da sagledamo i prepoznamo stvarne potrebe zajednice u kojoj živimo. Cilj suradnje dm-a i udruge Pogled iz novog kuta – P.I.N.K life je promijeniti perspektivu naših sugrađana kada su u pitanju maligne bolesti i pokazati im kako zajedničkim naporima možemo doprinijeti ostvarenju misije udruge: smanjiti broj oboljelih osoba od malignih bolesti u Hrvatskoj, povećati postotak izlječenja te poboljšati njihovu kvalitetu života. Pozivam sve kupce dm-a da se ovog listopada uključe u borbu protiv raka dojke i da se priključe projektu Pink ribbon“, rekao je Ivan Horvat, menadžer marketinga i odnosa s javnošću u dm-u.

Uz prikupljanje sredstva za Petrovu bolnicu i udrugu P.I.N.K. life, projekt Pink ribbon ima i važan edukativni aspekt te su organizatori projekta pozvali sve građanke i građane da 10. listopada 2020. godine posjete zagrebački Cvjetni trg gdje će se održati zabavno – edukativni program usmjeren na borbu protiv raka dojke.

Tvrtka dm i partneri su tijekom proteklih godinu dana udruzi P.I.N.K. life predali dvije donacije ukupne vrijednosti iznad 90.000 kuna. Uz podršku kupaca dm-a tijekom listopada 2019. i ožujka 2020. godine, dm i P.I.N.K. life omogućili su Općoj bolnici Dubrovnik opremanje kirurške sale u kojoj se operiraju onkološki bolesnici te je osigurana kupnja histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged