međunarodni institut prirodnog zdravlja / 2021.

Međunarodni institut prirodnog zdravlja održava program “Zdrava djeca”

Udruga Međunarodni institut prirodnog zdravlja upisuje nove polaznike na besplatan program “Zdrava djeca”. Program je namijenjen za djecu i mlade od 3 do19 godina sa problemima hiperaktivnosti, slabe koncentracije, agresije, ljutnje, bijesnih ispada, ovisnosti o kompjutorskim igricama, anksioznosti, strahova, depresije, zatvorenosti, niskog samopouzdanja te ostalih psihofizičkih poteškoća.

Osim programa u prostoru udruge, tretmani relaksacije i terapijskih razgovora dostupni su i online putem video poziva. U programu se koristi prirodna metoda koja se sastoji od relaksacije.

Među ostalim djeca će naučiti tehnike dubokog disanja, terapijskih razgovora, edukacije i savjetovanja. Tu su i refleksoterapija, akupresurna masaža glave i leđa, učenje specifičnih vježbi te radionica i igraonica. Ukoliko vaše dijete ima neki od navedenih ili sličnih problema ili ste uočili novonastale poteškoće zbog pandemije i potresa, obratite nam se s povjerenjem.

Stručni tim MIPZ-a vas očekuje. Nazovite ih na brojeve telefona 01 5620 108 ili 098 947 0533 ili se javite na mail mipz.zg@gmail.com i dogovorite informativni razgovor. Pomognite svom djetetu da na prirodan način ukloni probleme, omogućite mu zdravo i sretno djetinjstvo.

U udruzi Međunarodni Institut Prirodnog Zdravlja

MIPZ je neprofitna, nevladina organizacija usmjerena unapređenju i poboljšanju kvalitete života i zdravlja građana, djece i mladih sa psihofizičkim poteškoćama. Glavna djelatnost Udruge je osiguravanje adekvatnih edukacijsko – relaksacijskih i rehabilitacijskih programa namijenjenih poboljšanju zdravstvenog stanja. Kroz redovito provođene programe i projekte postigli su brojne i trajne rezultate.

To su smanjenje hiperaktivnosti i agresije, bolja koncentracija i bolja komunikacija u školi i u obitelji. Veća kreativnost, zainteresiranost i volja za učenjem te bolji rezultati u školi. Veće samopouzdanje i sigurnost, nestanak alergije, prestanak noćnog mokrenja i poboljšanje vida. A tu je i nestanak klaustrofobije, kroničnog bronhitisa, jačanje imuniteta, bolja cirkulacija i mnoge druge.

U programima se koriste prirodne metode – edukaciju, relaksaciju, specifične vježbe, akupresuru i masaže refleksoterapije. Voditelji i terapeuti educirani od stručnih liječnika Tradicionalne kineske medicine. Više informacija o udruzi Međunarodni institut prirodnog zdravlja doznajte na mrežnim stranicama na adresi mipz.hr.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -