loreal logo 2020

L’Oréal donirao 10.000 higijenskih proizvoda gađanima pogođenim potresom

Potres koji je 22. ožujka 2020. godine snažno pogodio Zagreb te oštetio brojne kuće i zgrade mnogi neće tako lako zaboraviti. Među njima je i četristotinjak Zagrepčana čiji domovi više nisu sigurni za život pa im je privremeni smještaj osiguran u Studentskom domu Cvjetno naselje.


U želji da im pruži znak podrške i solidarnosti te olakša svakodnevicu, L’Oréal Adria im je donirao 10.000 osnovnih higijenskih proizvoda poput šampona, gelova za tuširanje, dezodoransa, krema za njegu i drugih.

Ovom gestom L’Oréal nastoji pomoći građanima koji su se našli u bezizlaznoj situaciji i ostali bez svojih domova.

“Ponosni smo što smo u vrlo kratkom roku ovom gestom mogli pridonijeti olakšanju daljnje svakodnevice zagrebačkih obitelji najviše pogođenih potresom, ali i održavanju neophodne higijene koja je prijeko potrebna u trenucima borbe protiv korona virusa. Zaista se nadamo da će se sve obitelji vrlo brzo vratiti svojim toplim domovima”, rekla je Vanya Panayotova, generalna direktorica L’Oréala u Hrvatskoj.

Više o L´Oréalu

L’Oréal je posvećen ljepoti više od 100 godina. Sa svojim jedinstvenim međunarodnim portfeljem od 36 različitih brendova, tvrtka je ostvarila prodaju u iznosu od 26,9 milijardi eura u 2018. godini, zapošljavajući 86.000 ljudi diljem svijeta.

Kao vodeća svjetska kozmetička kompanija, L’Oréal i njegovi proizvodi prisutni su u svim distribucijskim mrežama: prodajnim mjestima robe široke potrošnje, ljekarnama, drogerijama, frizerskim salonima, vlastitim brendiranim trgovinama te putem e-trgovine.

Istraživanje i inovacije, kao i predani istraživački tim kojeg čini 3.993 ljudi, u središtu su L’Oréalove strategije širenja ljubavi prema ljepoti diljem svijeta. L´Oréalova obveza prema održivom razvoju za 2020. godinu odlikuje se u programu Sharing Beauty With All koji sadrži ambiciozne, održive razvojne ciljeve implementirane u sve sastavnice vrijednosnog lanca L´Oréal Grupe.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged