goran bregović i adis gojak

Goran Bregović postao regionalni ambasador UNICEF-a

Renomirani glazbenik i kompozitor Goran Bregović novi je regionalni ambasador UNICEF-a! Brega se o prestižnoj i za njega posebno važnoj tituli oglasio i na svojim društvenim mrežama, a na facebooku je napisao: “Bilo da smo roditelji ili ne, želja da očekujemo više za buduće generacije, kao što smo mi imali – bolje prilike, mir, uspjeh – je univerzalna. Počašćen sam što sam postao partner UNICEF-a da bih koristio svoj glas da pomognem u zaštiti povrijeđene djece”.

Goran Bregović ovo je prestižno priznanje dobio je na UNICEF-ovoj konferenciji koja se prije nekoliko dana održala u Beogradu, neposredno nakon što je poznati Sarajlija u Beograd stigao iz Toronta, gdje je nastupio s Bijelim dugmetom.

>>> PROČITAJTE VIŠE: 25. obljetnica Caritasove Kuće za djecu i odrasle osobe s tjelesnim i mentalnim oštećenjem u Brezovici

O UNICEF-u

UNICEF (Fond Ujedinjenih naroda za djecu – United Nations International Children’s Emergency Fund) vodeća je humanitarna i razvojna agencija koja se brine o djeci, njihovim pravima i potrebama u cijelom svijetu, nastojeći osigurati dobre životne prilike za svako dijete, a već 70 godina radi na poboljšanju uvjeta života djece i njihovih obitelji.

Organizacija se u cijelosti financira dragovoljnim prilozima vlada i fondacija, partnerstvima s poslovnim sektorom i sredstvima prikupljenim od građana.

Ključne riječi (tagovi): - - - -